Arkadaşlar ben bi cok şeyi fazla kafasına takan biriyim kolay bi hayatım olmadı eşimle ikinci evliliğimiz yaptık onun bi oğlu var 11 yaşında ilkokul bitince yanımıza aldık 3,5 yıllık evliyiz eşimle okul değişikliği olmasın ilkokul bitsin diye bu yıl aldık yanımıza cocuktan yana bi sıkıntım yok şukur annesini kucukken kaybetmiş masum bi yavrucak ama bu kaynana beni cıldırtıyor bi insan bu kadarmı gurursuz fikirsiz olur duşuncesiz olur oğlan gider yanına seni dovuyormu babanla kavga ediyormu bana soyle diye cocuktan laf almaya calışır buraya gelir yuzume guler arkamdan eşime olur olmadık laf soyler hakkımda ben calışan bi insanım konumum iyi maaşım iyi fedakar bi insanım hic bir masraftan kacınmam evle ilgili ki duşunun eşyaları bile değiştirtmedim evlenirken eşimin eski eşyaları onemsemedim mutlu olalım dedim bu kadın hayatımı zindan ediyor her tatilimizi kolladı calışan insanız damlar gelir elinden gelse benim ceyizime aldıklarımı alacak oğluyla kavga etti bi kere cama cıkıp imdat diye bağırmış memlekette 42 yaşında oğluna yumruk vurdu boyle dengesiz evimin ne sırrını duysa bacılarına komşularına anlatıyor adımı uvey anne koymuşki ben cocuğun ihtiyaclarını babadan cok bilirim cocuğun sacının teline dokunmadım kendisi hergun arayıp şikayet ederdi şunu yapıyo bunu yapıyo diye kac kere eşime bunu boşa hakkımı helal etmem dedi eşimle kavga ettirip ertesi gun geziye gidip resim paylaştı eşimle inada ben bu kadının nasıl yuzune bakayım şimdi hamileyim 6 aylık hamdolsun gucum var ama sanırım pire icin yorganı yakacam anneler gununde aramamışım diye yine bir suru olay cıkardı ben 2 aylık hamileyken kusup babamın evine gittim 2 ay kendisi ne aradı ne sordu şimdi kalkmış niye aramamışım ben buna nasıl tahammul edeyim omur boyu yuzunu gorunce şeytan gormuş gibiyim ne doğumuma gelsin istiyorum nede başka bişey ama eşimde gurursuz onca laf soyluyor tutturmuş şimdide bayramda annemide alalıp şehir dışına gidelim diye olacak işmi bu baskı yaptım işe yarıyor diyecek cıldıracam