Kızlar selam.
Gecen hafta arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştım. Neyse ilk buluşmamız gayet guzel gecti. Hatta o akşam ayrıldıktan hemen sonra guzel bi akşam olduğunu buluşmayı kabul ettiğim icin teşekkur etti. Aradan 2-3 gun sonra tekrar buluşmak istediğini soyledi. Tabi biz ikinci buluşmaya kadar iletişim halindeyiz, gun icerisinde yazışıyoruz falan.
Bu ikinci goruşmemiz de gayet guzel gecti, birbirimizi biraz daha yakından tanıma fırsatı bulduk.
Ertesi gun yani cuma akşamı cok az mesajlaştık. Nasılsın napıyosun tarzı.. Fakat bu hafta sonu hic konuşmadık, ses cıkmadı ondan. Ben de yazmadım birşey. Haftasonu işlerinin olduğunu demişti daha once. Biraz da ondan bekledim acıkcası cunku en son ben ona yazmıştım.
Yani normalde oyle gece yarılarına kadar mesajlaşan konuşan birileri değiliz. Ama bu sefer de pek bi uzak kaldık sanki.
Bilemiyorum daha 2 kere goruştuk gerci. Cok mu acele ediyorum. Her gun konuşmak mı gerekir bu aşamada? Sevgili değiliz henuz. Off kızlar bi akıl verin. Ne yapsam sizce? Ondan mı adım beklesem? Yoksa ben mi tekrar mesaj atsam? Kafamda deli sorular...