Biraz akla ihtiyacım var !!!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Biraz akla ihtiyacım var !!!
-
03-10-2022, 01:06:34Merhaba arkadaşlar gercekten biraz akla ihtiyacım var zira artık cıldırmak uzereyim. Sorun eşim. İlk sevgilimdi ayrıldık aradan 7 yıl gecti kten sonra tekrar karşılaştık ve kısa surede soz nişan evlilik derken şimdide guzeller guzeli 18 aylık kızımız var. Fakat kocamın icine 7 yıl arada okuz yerleşmiş ve kalkmaya hic niyeti yok. En son ne zaman bana ilgi gosterdi en son bana ne zaman şefkat gosterdi hatırlamıyorum bile ayrılmanın eşiğinden donduk ama 1 hafta sonra gene aynıydı. Uzun uzun yaptıklarını anlatsam buraya sığmaz o yuzden son zamandaki kendi icin belki ufak benim icin buyuk olayı anlatayım. Anneler gunu ne guzel ne kutsal bir gun. Hamileyken kutlama zahmetine girmedi zaten. Gecen yıl bebeğim kucağımda kutlamadı bile. Annelere cicek alacaktık 2 tane 3 tane al dedim neden dedi bende anneyim ya hani banada al dedim off ne sacma sapan şey dedi ama genede aldı ibretlik olsun diye hala saklıyorum o ciceği. Bu yılda hediye almaya cıkacaktık dedim bir ayakkabı beğendim banada onu al aşkım anneler gunu icin dedim hayır dedi nasıl dedim hayır almayacağım dedi. Hicbirşey demedim iftar hazırlığındaydım yemek boğazımdan daha gecmedi yiyemedim. Yatana kadar yanaşmadı neden ağlıyosun diye sormadı bile. Kızımı yatırdıktan sonra neden boylesin dedi birde utanmadan. Bende sakince anlattım boyle boyle diye "ben senin eşinim kızının annesiyim ama karın gibi hissetmiyorum bile. Benim bir anne olduğumu ne zaman hatırlayacaksın merak ediyorm. En son ne zaman ilgi gordum senin tarafından hatırlamıyorum bile. Sutten kestim yeni psikolojik olarak iyi değilim bir kere nasılsın diye sormadın bile. Goğus ağrım sırtıma vurdu temizlik yapamadım uzandım kalkamıyorum yerimden hehe temizlik yapacaktın hani anca yan gel yat diye dalga gectin şefkat namına birşey yok sende en aon ne zaman sırtımı sıvazladın ruh halin nasıl diye sorduğunu bile bilmiyorum diye ne varsa soyledim en cok ağlamamı sen istemezsin ama 31 yıllık hayatımda beni en cok ağlatan sen oldun.dedim" ben bu kadar konuşmaya kendisi gelip sarıldı hangi mağazadan bependin hediyeyi dedi. İstemiyorum dedin ki gercekten iatemiyordum artık. Neyse ben kus yattım sabaha birşeyler bekliyorum yok akşama kadar bekledim dedim anneler gunumu kutlamayı duşunmuyor musun acaba guldu anneler gunun kutlu olsun tamam mı oldu mu dedi. Dalga mı geciyorsun dedim yo dedi. Gercektende gecmiyormuş akşam arkasını dondu yattı sabah o işteyken cpk kırıldığıma dair mesaj attım cevap vermedi aradı sanki hicbirşey yokmuş gibi konuştuk akşam eve geldi bende kırk karış surat ne oldu dedi birde soruyor musun dedim hee tamam sus dedi. Kafayı yicem gercekten evlikte tutunduğum tek dalım kızım kaldı ne yapacağımı bilmiyorun. Konuştum olmadı tartıştım olmadı kavga ettim olmadı ayrılık eşiğinden donduk olmadı bir akıl gercekten bir akıl verin bana