mERHABA,
1,5 yıllık evliyim. Eşim aşırı derecede aileci ozelllikle anneci. Şimdide kaynımın evlenme mevzusu cıktı.
Elti adayım arsız istekleri bitmiyor. Heryer borc ama ne dese alnıyor. Biz se kiradayız. Eşimde kardeşine yardım etmek istiyor, ama bizde kiradayız. ve eşimden dolayı cocuğumuz olmuyor. Tedavi de ben durtukledikce olmaya calışıyor. Ev desen ben durtukledikce bakıyoruz. Zaten alsakta borc biz oduycez. Birde elinde artanı dağıtması beni sinirlendiyor. İyice psikolojim bozuldu. Artık konuşmaktan cabalamaktan vazgececeğim. Sizce ne yapmalıyım?
Boşanmayı da duşunmuor değilim, eşim beni seviyor biliyorum ama o tarafta aklı 24 saat kafası hep bekarlık evinde, birde kayınvalidem yaptığı verdiği (nişan zamanı) havluya kadar kafama kaktı. Oyle değişik bir insan. Altlı ustlu istiyolar oturayım nasıl otururum boyle biriyle. Huzursuzluğumuz artarda artar
lutfen fikirlerinizi paylaşırmısınız.. Cok ağladım, ama ağlamak istemiyorum artık. Sessiz kaldım icime attım, ses cıkardım bir kere 1,5 senede onda da ben suclu oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Zaten cocuk olmuyor. Eşimde şişman, kilo ver diyor doktor gittikce de alıyor. Hic gelecek kaygısı yok, rahat adam ne yapmalıyımm...........!!!!!!!!!!
Evlilikte anneci koca-kayınvalide-elti cıkmazı.
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evlilikte anneci koca-kayınvalide-elti cıkmazı.