2 yıldır birlikte oldugum sevgilim var.. Aileler tanıştı temmuzda nişanım var. gayette iyi anlaşıyoruz.. Uzerime cok duşuyor .. Ne dersem dikkate alıyor arada puruzler oluyo tabi.. bazen soylemesi gerekeni unutuyor boyle sanki emrivaki olacakmış gibi hissediyorum sonra ben soyleyince soyleyecektim oluyor.. Dun dayanamadım soyledim ailene gelince hemen o an soluyosun ama bana gelince benmle ilgili konuları en son benm hbrim oluyo dedim. daha dikkatli olurum ama oyle bişiy yok yani dedi soluyrum.. o 39 yasında ben 32 cocuk değiliz ama bazen sanki gelecekle ilgili duşunmuyo değilim yani duşunce değilde daha cok endişe. Şuan cok ii ama acaba evlendikten sonra bole olacakmı? Ben yine aynı olucam değişmem diyo ama şuan ne soylesem boş diyo yaşamadan bilemeyiz. Siz de endişe duyuyor musunuz?
kız kardesi ile ufak bi puruz yasamıstım terslemişti beni cekil şurdan demişti ustelik durduk yere bende dayanamamıştım bunu ona soylemiştim. kardesi ile basta konusmadı ama bana gelince yanlış anlamış olabilir misin daha cok yenıyız tanımıyorsunuz o kotu maksatla dememiştir vs vs bi ton laf etti bende dayanamadım sinirlenmiştim ya bana soylendi ben kardesıne soylemedm bnları bana değil ona soylemen lazm demiştim kavga etmiştik ondan snra kardesı ile konusmustu. kız şimdi daha dikkatli davranıyor. hatta daha yakın olmaya calışıyo bu durumu sevdim

bu endişeler herkes de var mı ? evlenmeden once yada korku sanırım bilemedm :/