Merhaba bayanlar, oncelikle eşimle ilgili aşağıya yazacaklarımı okumanızı sonrasında da vereceğiniz cevapları merakla bekliyorum. Başlıyorum.
Seni seviyorum demez
Ozur dileyeceği yada afedersin diyeceği bi durumda asla yapmaz.
Benim isteklerimi her zaman kucumser.
Duşsem, başımı kolumu bi yerlere carpsam guler, dalga gecer.
Asla ama asla gonlumu almaz, ben gonlunu almayı gerektircek bişey yapmadım der .
Kendinin benim tarafımdan hep sorgulandığını duşunur, ve de zaten sorgulatmaz(!)
Aynı zamanda beni sorgulamaz da.
Hic bir sucunu kabul etmez, herşeyde beni suclar.
Kendi kullandığı Bardağı yerine koy dediğim anda, sinirlenip ofke kusar.
Durduk yere sarılıp opmez, sadece ihtiyac gidermek icin yakınlaşır gecici olarak.
Kızımın odasıyla ilgili susleme konusunda vs hayalim var dediğimde, 'hayale bak' demişti.
Konuşmamla dilim surcse dalga gecer.
Evlilik yıl donumunde yemeğe cıkardı, menude ne var dedim et dedi aa kofte olsaydı dememle, ustume kin kustu, beni hic bişeyi beğenmemekle sucladı. Bi suru laf saydı, keşke ayarlamasaydım yuru eve gidiyoruz dedi ağlattı ve bide haklı olan kendisiymiş gibi gunlerdir de konuşmuyor.
Benim dışımda başkasına boyle davrandığını fark etmedim ama belki ilerde kızına boyle davranabilir.
Başka bayanlara bile benden cok daha nazik.
Bunları ona sozle soylediğimde ajitasyon yaptığımı soyleyip dalga geciyor, yada ay şiodi ağlayacağım diyor.
Kendini fazlasıyla ustun goruyor, bişey olduğunda surekli calıştığı firmaya akıllıların girebileceğini soyluyor. Ama bazı durumlarda ozguveni duşebiliyor.
Beni gercek anlamda hic dinlemiyor, duymuyor.

Boyle biriyle yapamıyorum, artık kendimden taviz vere vere değersizleştiğimi ve değersizleştirildiğimi hissediyorum. Ne yapıcam hic bilmiyorum