Merhaba hanımlar ..
Bu konuyu cok sevdiğimiz bir ablaya fikir vermek icin acıyorum ..
Ablam ve ben dun bu olaylara gercekten cok uzulduk ..
Ve sizlerede sormak istedik ..
Fikirleriniz belki yardımcı olabilir ..
Bir ablamız devlete bağlı bir kurumda calışıyor .
Cok anlaşılmasın diye ustu kapalı şekilde yazmaya ozen gostericem ..
Bu kurumda bir doktor ve yanında ablamızda dahil birkac ablamızdan cok kucuk kız calışıyor ..
Hemşirelerden bir tanesi bu ablamızla munakaşa yaşıyor ..
Ablamızda yaşlı bir abla ama calışmak durumunda olan bir abla ..
Ve daha sonrasında ablamıza bu hemşire kadınla tartışmayı kavga boyutuna getirdiğinde ablamıza saldırıyor elinden telefonunu almaya calışıyor ablamızın ustune yuruyor sen secimlerden sonra gorursun diyerek ablayı tehtit ediyor ( bu durumdan 1 gun Sonra ablamız kalp hastası stent takılı kalbinde bu olaylardan sonra ablamız rahatsızlandı ) olanlar bu şekilde başlıyor ..
Ablamızın kulağına daha onceden bu kız torpilli belediye başkanının yeğeni diyorlar soylemler cok vardı ama dedikodudur diye onemsemiyordu ablamız ..
Ve ablamıza bu hafta 3 kere ihtar verildiğini duyduk savunması istendi ..
Ablama gelip zor durumda kaldığını dilekce yazıcak kimsesi olmadığından dilekce yazmasını rica etti suclama belirtilmeden 2016 yılında işini ihlal ettiğini yazmışlar ..
Kabul etmedik bir dilekce yazdık dilekce verildi savunma yetersiz bulunup maaşının bir kısmına el konuldu ceza olarak ..
Ablamız asla oyle birşey olmadığını soyluyor ..
Ve en son olarak işten alınarak farklı bir bolumde acık var denilerek bu ablamıza alakası olmayan calışamıcağı ağır bir iş verildi belediyeden ..
Bimer'e şikayette bulunduk maalesef ağız birliği yapılmış durumda ..
Ablamızın yıllık izinleri silinmiş durumda ..
Elinden hakları alınmış durumda işi herturlu kılıfına uydurmuşlar elimiz kolumuz bağlandı .
Ablamız ben bu işi nasıl yapayım dediğindede heyet raporu getir ozaman denilmiş napabiliriz lutfen fikirlerinizi yazın ..
Yardım ..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme