Merhaba arkadaşlar benim sıkıntımı coğu kişi yaşamıştır veya yaşıyordur. Bende depresyon ve anksiyete bozukluğu var artık yıldım bıktım cıkamıyorum işin icinden. Ben hicbirseyden mutlu olamıyorum hicbir iş yapmaya halim yok mutsuzum seratonin seviyem yerle bir. İcimden hicbşrsey yapmak gelmiyor be kadar dinlensemde hep Yorgun ’um hem bitkinim surekli korku endişe halindeyim halbuki hicbşrsey yok ortada. Eskisi gibi birseyler bana zevk vermiyor ufacık birsey yapmak dunyanın yuku gibi geliyor bana.. kiloda cok aldım vermem gereken 25 kilo var dışarı cıkmak giyinip suslenmek zevk vermiyor cunku kendimide beğenmiyorum. Kendime olan ozguvenim sıfır. Suanda calışmıyorum ablamın yanına memlekete geldim biraz İyi olurum belki Diye Pazartesi donuyorum hicbir etkısı olmadı memleket degısıklıgınınde.. rahat bir yaşantım var hani bir yukumluluğum yok elim ayağım tutuyor cok şukur ama bunlarla olmuyor işte bilmiyorum nerden başlıcam nasıl cıkılır vu işin icinden
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.