Anneme, kızkardeşlerime ya da herhangi bir arkadaşıma anlatamam bu yaptığımı.
Buraya bile yazmak zor geliyor yaptığım bu aptalca şeyi. Ama birilerine anlatıp deşarj olmam gerekiyor, aklıma burası geldi.
Yaptığım şey anormal kesinlikle kabul ediyorum, guya aklı başında bir insan olarak bilinirim cevremde, bende kendimi oyle sanırdım ama aklım başımdan gitti sanırım şu son 10 gundur.
33 yaşında, ergenlerin bile yapmayacağı şeyi yapıyorum, whattsaptan surekli 2 kişiye bakıyorum aynı anda cevrimici oluyorlar mı diye
Neden baktığıma gelecek olursam;
İşyerinde bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 7-8 aydır iş nedeniyle başlayan mesajlarımızda aralara bana bir kac iltifat sıkıştırıyor, mesajlaşmayı uzatmaya calışıyordu, beni 3-4 kez dışarıya davet etti.
Ama her seferinde bahane uydurarak reddettim cunku biraz değişik biri, tuhaf yanları var ama arkadaş olarak da değerli benim icin. İtiraf etmeliyim ki ondan gelen ilgi hoşuma gitmiyor değildi.
15 gun once yine kahve icmeye davet etti, artık reddedemedim acılacaksa acılsın ben de arkadaş olmaktan cok keyif aldığımı ama başka birşey olamayacağını soylerim diye duşundum.
Buluştuk ve yaklaşık 2 saat muhabbet ettik, duygusal konulara hic girmedi otururken.
Ancak eve bırakırken'' gonul işleri ne alemde'' dedi, ben de; ''uzak durmaya calışıyorum bu mevzulardan boyle daha iyi hissediyorum kendimi'' dedim, o da ''boyle herşeyden uzak durmakta olmaz ki'' dedi ve konuşma bitti.
Ve ben o 2 saatlik buluşmada onun dunyayı gezip gormuş gercekten cok kulturlu entellektuel biri olduğunu keşfettim, . Bir erkeğe hayran olmamı sağlayan şeyler bunlar.
O gunden beri onunla ilgili duygularım değişti sanırım ama o beni cok sığ bulmuş olacak ki buluşmadan sonra ne mesaj ne arama. Hatta odamın onunden gecerken her defasında bir bahane ile konuşurdu şimdi resmen transit gecip gidiyor.
Ve onu bir kac kez işyerimizdeki başka bir kız ile muhabbet ederken gordum (daha onceden de muhabbetleri vardı yeni birşey değil). Kız da cidden cok guzel boylu poslu manken gibi denilen cinsten ve tıpkı onun gibi dunyayı gezip dolaşmış kulturlu bir kız.
Ve ben aptal gibi 10 gundur bu ikisi aynı anda cevrimici mi diye gun icerisinde onlarca kez whatsappa girip bakıyorum, gecen akşam ikisi aynı zaman diliminde yarım saatten fazla cevrimiciydi. Belki birbirleri ile mesajlaşıyorlardı belki başkaları ile bilemiyorum.
Ben de eğitimsiz boş bir insan değilim ama onun yanında sığ kaldım sanırım oysa benimle buluşmak icin ne kadar cabalamıştı 7-8 aydır.
Bu yaşananlar karşısında egom yerle bir oldu, cok uzgunum ve biliyorum tam bir gerizekalı gibi davranıyorum stalklayarak.
Kendimi nasıl durduracağım?

Guncelleme:

Adam adi biri cıktı kızlar.
Boş yere kendimi değersiz hissetmişim, sorun ondaymış karaktersizmiş.
Tuhaf olmasına rağmen onun iyi bir insan olduğunu duşunuyordum, buna da uzuldum doğrusu insanları hic tanıyamıyorum.
Dun gece 1 saate yakın o guzel kız ile whatsappta cevrimici oldular, mesajlaşıyorlardı belli ki ve bu adi herif o kız cevrimdışı olduktan yarım saat sonra bana mesaj attı.
Birden fazla kadına yuruyen ergen kalmış bir adammış meğerse..
Boş yere kırılmışım, uzulmuşum değmeyecek bir insanın davranışları icin.