Merhabalar,
Bayrama az bir zaman kaldı o yuzden benim de gerginliğin iyice arttı.Bundan 6 ay once eşimin bir kadınla flortlesme mesajlarını yakaladım.Bosanmaya karar verdim ailesine olayı anlattım daha ben soyler soylemez hicbir şey demeden kp hadi kalk gidiyoruz dedi sadece kv cıkarken ben sizin duğununuze o kadar para harcadım boşanamazsınız dedi eşime de boşayacaksa boşasın kendini daha fazla ezdirme demişler bende zaten itibarları yoktu bu olayla bittiler gozumde biz malesef ki barıştık 6 ay hic gitmedim sadece 1 kere onlar geldi onda da onlerine koyduğum hicbir şeyi yemediler tavırlı tavırlı.Bundan cok daha oncesi da var kv yılan dili bitmek bilmeyen para istekleri benim en ozel gunlerimi burnumdan getirmeleri kısacası nefret ettirdiler.Simdi ben ne yazık ki bayramda gitmek zorundayım ne yapmam lazım şeytan diyor evde yap kahvaltını sende onların bir şeyini yeme tek kelime konuşma otur kenarda. Bizim ilişkimiz 2.5 sene once bana kredi cektirmeye kalktıklarında koptu kendilerine ev aldıracaklarmış ben de kabul etmeyince benim dedikodumu yaptılar bende yan odadan her şeyi duydum o zaman arama set cektim eşimde dahil hepsinden sogudum ne yaptıysam ne eşimi ne ailesini sevebiliyorum bir gun kesinlikle boşanacağım oğlumun biraz daha buyumesini bekliyorum ama şu an gunu kurtarmak icin ne yapabilirim?