Daha onceden konu acmıştım belki hatırlarsınız 2. Evliliğimin bitişi ile ilgili.. şimdi geleyim asıl konuya 2 ay evvel olaylı şekilde ayrıldık davalar acıldı şu an duruşma tarihini bekliyorum. Sorun şu 2 ay boyunca hicbir şekilde bu kişi bana ulaşmaya calışmadı oğluma maddi destekte bulunmadı, memur olduğum icin 2 sonra artık gerisin geri beraber yaşadığımız şehre gelmek zorunda kaldım ve gelirken kimseye soylemedim dışarı bile cıkmadım gormesin diye. Ertesi gun kapıma cıktı geldi oğlumu gorucem diye izin verdim goruştu oğlumu almak icin kapıya cıktığımda bana ya anlaşmalı boşanalım ya da herşeye sunger cek gel burdan gidelim dedi bende aileme soylicem dedim. Kesinlikle bir daha iletişime gecmedim. Bir kac gun sonra avukatım aradı bana 200 bin liralık tazminat davası acmış dayanağı ise kufur hakaret.. şimdi davayı acıp kapıma gelmesi hic samimi gelmedi bu mevzu olalı 15 gun oldu son 1 haftadırda surekli oğlumu bahane edip bana mesaj atıyor arıyor ama ayrılık ya da barışma dallarına konmuyor... kalbimde beynimde hem fikir ayrılık konusunda ama niyetini de merak ediyorum... kendisi bana barışma teklifini annemde duydu ve ben de son dilekceme bunu ekledim beni kufur konusunda affetmiş sayılıyormuş ve bende tazminatı arttırdım 200 bin yaptım zina ve şiddetten dava acmıştım ikisininde delili tanığı ve ispatı var...
Sorum şu bayanlar bu ne yapmaya calışıyor??