merhaba kızceler. Ben bir bucuk yıllık nişanlıyım. Yıllarca sevdık cok sukur dugunede sayılı aylar kaldı. Bir durum var ki normal mi anormal mi sızlere danısmak ıstıyorum. Aslında aynı ilde aynı adetlere sahıbız nısanlım ile. Bizde dunurler cağırılır yenılır icilir bız bunu minimum 8 10 kez yaptık ki doğu kulturunde konulan sofraları soylememe gerek yok ceşitlerı dolmalar borekler vs. . Hatta kendı aılesı dışında halaları amca karıları hep geldıler agırladık. Lakın sorun bızı onların sadece piknik gıbı bır organızasyonla dışarıda sadece bır kere agırlamaları. Hıc evlerıne gıtmedık mesela ben kendımı gectım annem cok fedakar bırıdır onun bu muameleyı hakettığını duşunmuyorum. Ne kv ne gorumcem eltım hicbırı cağırmadı benı aılemı. Bızde tam tersidir. bızde erkek evı olduk herkes o gelını cağırır yedırır icirir. E mıllette bana bır sorun mu var dıyor yuzume acıkca. Gorunur de yok benı cok severler gelınce de ellerı dolu gelırler meyve para vs.. ama yanı boyle oluşları sızce garip degıl mi ye ic git ye ic git. Bu da benı acıkcası evlenınce evıme hic davet alasım gelmıyor benı kışkırtıyor yavasca. Ne diyorsunuz şeytan vesvesı mı yoksa sorun mu sızce bu?