Bir insanın duyguları ile oynamak bu kadar kolay mı ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir insanın duyguları ile oynamak bu kadar kolay mı ?
-
03-10-2022, 00:57:18Merhaba herkese , birkac ay once ayrıldığım erkek arkadaşım mesaj attı ve yalvar yakar beni barışmaya ikna etti.Barıştıktan kısa bir sure sonra ise yapamıyorum deyip ayrıldı.İlginc olan ben ondan ayrılmıştım ve barışmak icin kırk takla attı.Ama meğerse benimle olan bu ayrılık surecinde bir kız arkadaşı varmış , arası bozulunca bana yazmış.Kızla barışınca da benden ayrıldı, yedek oldum kısacası.Bizimki zaten uzak mesafe ilişkisi, kız ise yanında.Sonra kız bana ulaştı , mesajları gormuş,kızla yuzleştik ve bana dedi eski sevgilim ona demiş ki sen benim ilk sevgilimsin daha once hic kimsenin elini dahi tutmadım,yalan tabiki.Ben ortaya cıkınca da kıza demiş ki o kadar onemsiz biri ki ben cıkarken bile onu sevmiyordum.Onla barıştığım an pişman oldum, o zaten bana uygun değil demiş. Bu iğrenc karakterinden sonra ben zaten cok soğudum , iğreniyorum ondan ama beni bu kadar onemsiz yapması , hic sevmedim falan demesi cok canımı yaktı.Bide banada ilk sevgilimsin falan demişti, şimdi hepsi yalanmış diye duşunuyorum.Bir yıla yakın cıktım ben bu cocukla ve benim gercekten ilk sevgilimdi , yani ilk ele ele tutuşmamı , ilk opuşmemi beni sevmeyen biri ile yaşadığım icin o kadar uzgunum ki bunu kaldıramıyorum.Herşey yalanmış diye duşunmeden duramıyorum.O zaman hic sevmiyormuş gibi davranmıyordu ama sorunlarımızın olduğu , ayrılma donemimize yakın bu kızla konuşmaya başlamış.Ama ayrıldıktan sonra da benim herşeyimi takip etmiş.Aklım almıyor.Kısacası bu travma nasıl atlatılır , ben birine kolay kolay nasıl bir daha guvenirim? Resmen ilk ilişkimle erkeklere guvenmemeye başladım.Yardımlarınızı bekliyorum.