Sinir kupuyum şuan hic giriş paragrafı yazacak halde değilim,şimdiden devrik cumleler ve yazım hataları icin ozur dilerim.
Buraya yaklaşık 1 ay once eski sevgilimle ayrılmak istediğime dair bir konu acmıştım. Ve ayrıldım,ayrıldığım gibi numaramı hatta kullandığım akıllı telefonumu bile değiştirdim.
Lakin kendisi beni o gunden beri rahatsız etmekte,numaramı bilinmeyen numaralar servisinden almış.
Aynı zamanda babamın da numarasını almış. (annemin ve kardeşimin numarası zaten vardı.) kendisi "Seni linc ettireceğim,babana yaşadıklarımızı anlatacağım,annene herşeyi soyleyeceğim." gibi bir suru tehdit yağdırıyor bana. Gerekce diyorum "hayatımı mahfettin,sebepsiz ayrıldık biz birbirimizi seviyorduk mutluyduk aklını celdiler senin" gibi sacma sapan acıklamalar yapıyor. Konuya en cok sevgili

"Nikah kıyalım,istediğin gibi olsun herşey"
"Ne istersen yaparım"
"Aslında sende seviyorsun beni ama belli etmiyorsun"
"Aşıksın sen bana,kafan karıştı senin"
Digip diyip duruyor gercekten yıl-dım bıktım.
Anneme cok belli etmemeye calışıyorum ama babamı aramış bir kere. Numarayı teyit amaclı aramış, daha sonra babam bana anlatınca onun olduğunu anladım.
Korkuyorum,aslında hicbirşeyden korkmuyordum ama sanırım cinayet ve kadın tacizlerinden fazla etkilendim. Biber gazıyla geziyorum,patronum dava acmak istersen sadece adını soyadını ve gerekceni soylemen yeterli dava acmak 5 dakikamızı almaz diyor. Aslında herkes endişeli. Savcılığa versem ispatlayamayacağımı ve rezil olacağımı soyluyor.
Tamamen kafayı bana takmış durumda,ki ailesi de bunun farkında. Ailesiyle gidip konuştum olmadı,seni sevmiyorum dedim olmadı,numaramı değiştirdim olmadı.
Olmadı,olmadı,olmadı.
Cezaevindeki desem bir yakınımızdan numaramı almış acık cezaevinde gunun her saati akşam telefon odası kapanana kadar defalarca arıyor. Telefonumu surekli ucak modunda kullanıyorum, telefonumu actığım anda calmaya başlıyor, artık yıldım. Hangi birisiyle uğraşacağımı şaşırdım,işime okuluma sınavıma hicbirşeyime konsantre olamıyorum. Bu şehirden gitmem icin 3-4 ayım kaldı ama o zamana kadar ne yapacağım, hattımı yeniden değiştiremem cunku kredi kartım, kimliğim değişecek herşey bu telefonun uzerine bu hattımı da daha yeni aldım. Babamdan da cekiniyorum surekli hat değiştiriyorsun bir problem mi var diyecek, onları da tedirgin etmek istemiyorum bu olayları duysa ne ayrı kalmama izin verir ne de eskisi gibi rahat olabilirim.
Siz soyleyin ya ne yapayım ben,nasıl kurtulacağım bu beladan.