Bir akıl verin
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bir akıl verin
-
03-10-2022, 00:55:31Hayırlı sahurlar hanımlar lutfen bana bır akıl verin burdan konuları okuya okuya paranoyak oldum cıktım ortada hic elle tutulacak bişey yok ama hep icimdebir vesvese var eşim le alt komşumuzun kizi arasında biseymi var diye dediğim gibi beni suphelendiren hic bişey yok ben cok sacma sapan ruyalar gorurum işte oyle bir ruya gordun ondan sonra hep acaba olabilirmi diye diye kendimi yedim bitirdim iki ay oldu ruya gureli o zamandan biri dikkat ediyorum suphelendirecek hic bir şey olmadi eşim bana ilgili kızımıza ilgili sevgisini surekl dile getirir evde olduğu zamanda hep birlikte vakit geciririz bizi duşunup değer verdiğini anlayabiliyorum ama bu dusunceyide atamıyorum eşime boyle bişey yakıştıramıyorum onun hakinda boyle duşunduğum icin ona karşı kendimi suclu hissediyorum cunku o benim hakimda boyle bişey duşunse ne olur bilmiyorum yani bir yandanda herşey guzel gittiği halde anlamayanlarda var acaba bende onlardan birimiyim diyorum bilmiyorum kızlar psikolojim bozuldu resmen bundan sonra bir derdim var hic okumiycam cok aşırı hassas bir insanim her konuda etkileniyorum şimdi lutfen bana bir akıl verin bu icimdeki şeyi nasıl atabilirim yada bişey olmadığına nasıl kendimi inandira bilirim cunku gercekten vesvese cok kotu bişey