1- evlenmeden once kredi cekmiştim onun bitmesini bekliyorum (kredi bitmeden boşanma aşamasına gelmek de ayrı bir ironi) 3-4 ay daha var, kredi bittikten sonra da kalan ucretsiz izin hakkımı kullanmayı duşunuyorum, hem kredi hem ucretsiz izin aynı anda idare edemem

2- bu daha onemli bir neden, bebeğim 19 aylık gozunden ameliyat oldu, lens kullanıyoruz ve gunde 3-4 saat kapama tedavisi yapmak zorundayız, lensin hergun takıp cıkartılması gerek, 2 yaşından sonra tekrar ameliyat olacak o zamana kadar takmak zorundayız. ben işteyken eşim takıyor, yaklaşık bir yıl olacak henuz hic cıkarmadı ama takmayı yapabiliyor. bunu şunun icin yazdım, boşandıktan sonra calışırsam kreş bakıcı vs. zor olacak cunku herkes bu durumu kabul etmeyebilir, zira kendi kendine de lensini cıkardığı oluyor daha once kaybettik, evde saatlerce aradığımız cok oldu

yeni sacmalıklara gelecek olursak, ikimiz de anlaşmalı boşanmak istiyoruz, gecen gun ilk defa doğru duzgun konuşmayı başardık, neyse yok 2.ameliyattan sonra boşanalım cocuk kucuk vs. diyor, halbuki kredi kartları filan cok borcu olduğu icin o yuzden boyle soyluyor neyse
-soyadı konusunu da actım, "cocuğumla soyadım aynı olsun istiyorum, ister senin soyadın olsun ister benim farketmez" dedim, bu konuya da cok sıcak bakmadı.
-aldatma konusunda da ilk kez bu kadar net konuştum yemin ediyor yok oyle bişey filan diye, bana ne dese, "sen benim seni aldattığımı duşunup sakın beni aldatmayasın", guler misin ağlar mısın, "ac dedim benim telefonum ortada, arama kayıtlarına bak vs.", yok ben gozumle bile seni aldatmadım filanlar, halbuki dışarı cıktığımız anda radar gibi, başlarda cok rahatsız oluyordum ama artık hic umrumda değil tabiki
neyse son olarak bana "sen calışırken cocuğa bakamazsın, ben bakayım" dedi, ne alaka dedim calışmayacak mısın, ayarlarım bir şekilde diyor, "sen bakmak istersen sana yakın bir yerde ev tutalım sabah bırakırım akşam alırım diyorum", ben burdan taşınıcam diyor, dengesiz yani
bir de velayeti istemesin mi, icimden sabır diyorum, sinirlenmemek icin kendimi tuttum, "sacmalama tabiki oyle bişey olamaz" dedim,
şimdi sizlere sorularım:
1-velayet konusunu laf olsun diye soylemiş olabilir mi
2-velayeti kendi alıp benden nafaka almayı duşunuyor olabilir mi
3-kendisi de biliyor velayetin bana verileceğini ama aklıma şoyle sacma sapan şeyler geliyor, eş kişisi benim telefonumdan başka erkeklere msj filan atıp, beni aldatıyor diye iftira atar mı, bu kadar da cirkinleşmez dimi, telefonum genelde ortada durur, yavruma cizgi film filan acarım yemek yerken filan, evde mesela kk'ya fazla bakamıyorum, yanlış anlamasın diye, adam cunku normal olmadığı ve herşeyi farklı algıladığı icin, pandoranın kutusu gibi ya her gun yeni bişeylerle cıkıyor karşıma,
bu 3 secenekten farklı duşunceleriniz varsa onları da beklerim
kk nın değerli hanımları yorum yazan elleriniz dert gormesin, şu mubarek gunde dualarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum