Herkese iyi akşamlar,

Bugun anlam veremediğim bir olay yaşadım.Şoyle nişanlım iş adamı ben avukatım.Bugun bir yere iftara gittik.Orada nişanlımın iş alanından tanıdıkları vardı kendisinden yaşca buyuk.5 dakika yanlarında oturduk.Bu sure zarfında adamlardan biri avukat olduğumu oğrenince kartını uzattı bana nişanlımdan musade isteyerek.Bende aldım kartı inceledim masaya koydum.Neyse sonra ben nişanlımdan once gectim bizim masamıza kalkarken de adama ayıp olmasın( hani beni salladı demesin diye) diye kartı aldım masadan yerime gectim.
Sonra nişanlım geldi yuzu 5 karış.Bey iş efendim o varken yanımda o kartı alıp ona uzatmalıymışım.Bir erkek yanındayken başka bir erkeğin kartını almam yanlışmış.Hele masadan kalkarken bırakmam gerekiyormuş o kartı neden almışım??
Yani adam kartı uzattığında o kartı alıp nişanlıma verecekmişimde adam hayatının dersini alacakmış birdaha yanında bir erkek varken bir bayana kart uzatmayacakmış.Ayrıca bu tur şeyler terbiyeyi olcermiş
Tamam da ben bunu nerden bileyim??? Ben adama ayıp olmasın diye aldım kartı.Bunları nerden duşuneyim??.
Şuan benle asla konuşmuyor.
Siz ne duşunuyosunuz kızlar merak ettim.