merhaba hanımlar

sitede eski konularımdan hatırlayanlar olacaktır ayrı eve cıktık cocuklarımla cok şukur fakaaaat gel gelelim en cuzzi ihtiyacları en ekonomik şekilde halletmeye calıştıysam da kredi kartı borcum oldu. ben size gelirimi giderimi yazayım siz bana bi akıl verin lutfen bu borc odenir mi?

zira dağ gibi hissediyorum sırtımda..

once gelirimi yazayım 3680 tl maaş + 600 nafaka (vermeye başladı 3 aydır cok şukur) = 4280 tl

cocukların servisi 370

faturalar 500
kira 1000
halı 280 ağustos son taksit
gun 400 (ilk gunu bana verdiler ki kredi kartını biraz hafifleteyim diye kasım ayında bitecek )

kredi kartı 10 bin toplam borc (aylık 2000 ile 1500 arası gelen ekstreler)
diğer kredi kartı 2400 toplam borc (aylık 300 tl)

el harclığı gunluk ekmek cocukların kulu su yol parası traş eczane masrafları vb. gibi ihtiyaclar icin 300tl
ve mutfak masrafı işte burda tıkanıyorum cunku mutfak masrafına para kalmıyor ve kredi kartına 1000 tl odesem bile mutfak icin tekrar ordan harcıyorum boyle bir kısır dongu icerisindeyim. asgari odeme tutarı 700 tl civarında geliyor

hesapta olmayan ekstra seyler de cıkıyor tabiki mesela 23 nisan geliyor 2 cocuk gosteriye cıkacak okulda 300 tl yi bulacak kostumleri

e birinin ayakkabısı yırtılmış vb.

1200 tl iceri girdim maaş hesabımda

ilk defa boyle bir borc altına girdim memurum ama ne bileyim surekli hesap yapıyorum. mutfak masrafından kısayım desen zaten idareli bir insanım israf etmem ama cocukların beslenmesine meyve konuluyor şart 5 tl den aşşağı meyve yok. bu cocukların canı et de cekiyor yoğurtta sutte.. yani temel ana gıda malzemelerini alıyorum mecburen yumurtanın kolisi olmuş 20 tl.. hayat pahalılığını anlatmama gerek yok herkes biliyor zaten..

guclu kadınız diye endişelenmiyor değiliz di mi ama desteğinize fikrinize ihtiyacım var

GUNCELLEMEEE

Şimdi baktım ziraate 18 bin tl 24 ay kredi ceksem aylık taksit 934 tl bu şekilde kredi kartlarını kırıp atarsam gecinebiliyorum. ne dersiniz hanımlar el birliği ile bir karar verelim

guncellemeee

cok guzel dostlar edinmişim kendime.. onlar teklif etti 8 bin tl kadar nakit verecekler durumunu duzeltince odersin acelemiz yok dediler hemen kartın tekini kapatacağım geri kalan taksitler de 6 ay da bitiyor zaten boylelikle toplamış olacağım inşallahh

herkese cok cok teşekkur ederim. moralim duzeldi..