Evlendigimizden beri kaynanama Surekli para veriyoruz kirasını oduyoruz vs . 46 yaşında ama calışmıyor. 3 tane oğlu var kendisi gezip kendine baktirtiyor oğullarına .
DukkÂn actı zorla kredi cektirdi bize dukkanın basında durmadığı icin dukkan battı . Bizim.paralarda havaya uctu . Neyse ortamca oğlu evlenince kucuk oğluda askere gidince iyice yine bize kaldı . Aylarca kirasını odedik faturaları sigarası alışverişi . Emekli değil geliri hic bi yerden yok . Yine de calışmıyor evlatlarını kullanıyor . Şimdi askerden oğlu geldi yemi ise girdi daha maaşını almamış . Oteki oğlu da evlenen alışverişini yapmış bizdende yine kirasını odememmiizi istiyorlar. Ortanca oğlu borc icinde evini zor gecindiriyor . Bankalara borc dolu her ay gec oduyor karısı calışmıyor . Kucuk olan cok az bi maaşla bi yerde ise girdi butun yuk askerden gelir gelmz ona bindi . Bizimde borcumuz cok evimiz kira .
Ama bu kadin cocuklarına daha 46 yaşında calışmayıp para istiyor . Her ay hemde Surekli .
Vermezsek de beddua ediyor . En son midemi bulandıran nokta şu .
Asla ve asla oğlum.nasilsin diye 15 gundur aramıyordu yine kira zamanı gelince nasılsın oğlum altina para yolla 700 800 neyse .
Evladını paraya ihtiyacı olunca arıyor ben sahidim. Cunku hep.aramiyor arayincada para istiyor . Vermeyince de ya da gercekten yoksa da inanmıyor vardır sende diyor vermezsek kufur ediyor. Şimdi de eşime senin oruclarin boşa onları tutma diye en ince ayrıntıdan ona en cok.dokundugunu bildiği noktadan girdi . Dun istemiş eşim.cevap vermedi . Bugun de milete aratırıyor tek tek herkese annen para istiyor versene diye milleti akrabaları arattirmis. Senin Allah 'ın ile benim.Akllah im.birse ben istemiyorum diyor . Kucucuk yaşta daha okutmayıp 13 yasinsan beri esimi caliatirip paralari almis baktirmis kendine şimdi de strateji bu . Neymiş uzuluyormus araları bozuk diye . Nedense 5 gun once evladim demiyordu paraya ihtiyacı olunca konu buraya geldi .
Yaptıgı fedakarlık.varsada hepsini yuzune vuruyormuş eşim.dedi .
Eşime sana bole annelik.yaptim arkanı ben topladım filan yazıyor . O orucları boşa tutma bisa ac kalma yazmış . Sonrada teyzesine arttırdı . Aylardır veriyoruz bir ay vermedik diye boyle oldu .
Kurtulamıyoruz . Vermezsek cingeneler gibi kuduruyorlar verene kadar taciz edip aile hayatımızı huzurumuzu bozuyorlar .
Gercekten olmasada inanmayıp beddua ediyor ned3n iş yapamiyorsun acaba bi dusun diyor .
Eşim hicbirşey demiyor saygısızlık yapmamak icin susuyor dese de anlayacak biri yok karşıda . Cevap vermemeye muhattap olmamaya calışıyor . Borc olarak verecekmiş parayı yarın kardeşine .
Bıktık artık . Para verince araları iyi o da para gunune kadar zaten aramiyor . Yani anne filan değil kadin . Iyice midem bulandı ya .
Bense patlayacak bomba gibiyim malesef eşim.icin sırf onun icin h3p sustum .. Eşim sen karışma boşver diyor . Ben de o yuzden hic karışmıyorum. Ama artık.biktik . Evladını parası icin kullanan sadece para icin onunla konuşan bir insan bir anne ...
Başka yok .. sadece para verirse var yoksa deliriyor ..
Hele 3n son bu dinden vurmaya calışması...
Igr3ndim ..
Biz bundan nasıl kurtulacagizya nasıl..
Para Vermezsek surekli taciz ediyolar bizi en sonunda eşim.yumusuyor . Verincede bizim.hicbiseyimiz olmaz bu hattatta boyle .
Iyice midem bulandi bu kadindan ..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Iyice midem bulandi bu kadindan ..