Merhaba ablalarım. 18 yaşındayım onu belirteyim oncelikle. Benimle yaşıt bi cocukla konuşuyorduk yaklaşık 2 aydır. 3.buluşmamızda dudaktan opuştuk. İlk o yakınlaştı ama ben istemesem de yapamazdı yani oyle bir şeye izin vermem. Her neyse aslında konuşmamız guzel giderken bir arkadaşı sebebiyle - onceki konumda anlatmıştım bakabilirsiniz, gerci cok da onemli değil şuan - neyse bir arkadaşı sebebiyle kustuk, derken tekrar mesaj attı konuşmaya başladık.
Ama bu sefer bitirmek istedim ben artık. Cunku mesela diyelim bir kavgamız oluyor,kavga sırasında konuşmayalım diyorum,ısrar etmiyo, hayır hayır bi dur demiyo,sanki dunden hazır gibi tamam diyor ve kabulleniyor.
Ben istiyorum ki biraz o da cabalasın. Aslında bunun sebebi ilişki nedir bilmemesi. İlk kez benle sevgili oldu,elimi tutarken sanki bilek gureşi yapar gibi tutuyordu
Yani demek istediğim kişilik olarak cekingen bir cocuk,onu tanıdığımdan beri oyle. İlk buluşmada yuzume bile bakamıyodu. Birde ilk tanışmak isteyen,aylarca konuşmaya calışan oydu. Eğer oyle olmasa bu cocuk istemiyor diyip silip atacağım.
Şimdi durumu bilen iki arkadaşım, cocuk istediğini aldı senden hevesi kactı artık neden cabalasın ki diyor.Yani şimdi ben aramızda temas oldu diye evlenelimmm diyecek bir kız değilim, ama eğer durum arkadaşlarımın duşunduğu gibiyse uzulurum cunku ilk opucuğumdu. En azından doğru durust bir birlikteliğimin olduğu biriyle yaşayabilirdim. Bir de cocuğa aşırı sinirlenirim tabiki, ama ne bileyim benim de kafam karışık, beni biraz basit biri gibi mi gordu bilmiyorum. En son artık konuşmayalım dedim, hatta sinirle yazdığım icin biraz kabaca ifadeler kullanmış olabilirim O da bişey yazmadı, bir daha konuşmayacağız yani. Gorunce ne yapmam gerek bilmiyorum.