Şiddet mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
03-10-2022, 00:53:03Herkese merhaba kizlar konu kiz kardeşimle ilgili. Her evlilikte olduğu gibi eşler arasinda yasanan krizleri onlar da yasayabiliyorlar . ancak bazen dozu ve suresi fazla oluyor demekki bu kez bosanacagim diye tutturdu.esini sevdigini biliyorum ben esi de kotu biri degildir ama ayni evin icinde insanlarin bazi huylarina katlanmak zor olur ve kardesim de bunu yasiyor suan.bu arada 4 senelik evliler,cocuklari henuz yok.Esiyle yasadiklari tartisma sonrasinda esinin kendisini hirpaladigini ve yere attigini anlatti,biraz uzerime yurur gibi oldu dedi.dayak vs gibi seyler yok,ama.daha once de siddete meyilli olduğunu gosteren seyler yasadiklarini belirtti.Bu ilk degilmis.yani diyor ki yarin birgun tokat da atabilir bana sinirle dedi.hala ozur dilememis kardesimden,kardesim de tabi bu olayin uzerine agir konusmus,ayrilmak istedgini soylemis.Suan konusmuyorlar.Ama bir yandan da okadar seviyor ki ayrilmak dusuncesi onu cok uzuyor goruyorum.sorum su bu tarz hareketler normal mi evliliklerde yasanir mi ve siddetten sayılır mi? Yanlis mi yonlendiriyorum acaba kardeşimi , evliliğini bitirmemesi gerektiğinden yanayim cunku ben,ben de evliyim.evlilikte boyle seyler olur erkegin damarina basinca vs dedim cunku kardesim de cenebazdir.Haketti demiyorum ama biraz kendini tutmayi ogrenmesi gerekiyor demekki.bilemiyorum sizce bu siddet gordu demek mi,boyle boyle baslar sonra devami gelir mi acaba her sinir harbinde? Sizler ne duşunurdunuz?Nasil yonlendirirdiniz?