Merhaba arkadaşlar, benim 3 senelik bir ilişkim vardı. İlişkimizin son aylarında birbirimize tahammul edemez olmuştuk. Bana gore o kız arkadaşlarıyla mesafesini ayarlayamıyordu ona gore de ben kıskanclıklarımla onu bunaltıyordum. Kavgalı bir şekilde ayrıldık. Giderken bana ağır konuşup oyle gitti aradan 1 sene gecmişti ki bir kac ay once beni aramaya mesaj atmaya başladı. Bende de hala onu sevdiğim icin olabilir gozuyle bakmaya başladım. Kendisi benle barışmaya istekli davranıyordu. Fakat bana ayrılırken yenilir yutulur laflar etmemişti o yuzden bende hemen yakın davranmak istemedim. Soğuk davranıyordum buluşmak istediğinde hemen kabul etmedim. Zaten goruşemeden tekrar beni terketti sebebi ise şu; benden ayrıyken bir kız arkadaş edinmiş kendine internet uzerinden tanışmışlar. Kızı 2 aydır tanıyor. Fakat kız her gun gunaydın mesajları atıp gun icerisinde de erkek arkadaşımı arayıp yazıyordu. Bu yakınlık beni rahatsız etmeye başladı. Bende araya mesafe koymasını istedim ama yine beni kıskanc olmakla sucladı. Zaten aramız kotuyken daha kotu oldu. Bir iki kere soyledikten sonra mesafe koyucağını soyledi ama biraz bana zaman ver birden iletişimimi kesemem dedi. Fakat yine aynı şekilde tum gun konuşmaya devam ettiler. Ona gore tum gun konuşmuyorlarmış ama kız her boş fırsatta erkek arkadaşıma yazıyordu. Bana savunma olarak o kıza beni anlattığını, kızın bizi barıştırmak istediğini soyledi. Fakat ben kızın cokta iyi niyetli olduğunu duşunmuyorum. Sadece iyiymiş gibi gorunmek icin rol yapıyor ve hoşlandığını duşunuyorum. Erkek arkadaşımla son goruşmemizde bana belli bir sure yazmadı bende merak ettim mesaj attım bana anında cevap verdi yattığını soyledi ama inanmadım onu aradım ve tahmin ettiğim gibi telefonu meşgul caldı yani o kızla yine konuşuyorlardı. Bende cok sinirlendim ve yalancı olduğunu soyledim onu ben aradım. Telefonda kavga ettik bana benimle olamayacağını benim cok kıskanc olduğumu arkadaşla sevgili ayrımı yapamadığımı soyledi. Ayrıca o kızla tum gun ne konuşuyorsunuz dediğimde sohbeti guzel konu konuyu acıyor demek ki sende ilgimi cek seninle de oyle konuşalım dedi ve ben cok kırıldım beni sıkıcı buluyor demek ki diye duşundum aslında kendimi ağırdan satıyordum sadece. Bizim aramızda eski heyecan kalmadığını, sıkılmak istemediğini o kızın onu sıkmadığını o yuzden onunla vakit gecirmekten hoşlandığını soyledi. Sizce ben gercekten abartılı mı davranmışım kıskanmakla? Kendimi kotu hissediyorum. Bana artık geri donmeyeceğini biliyorum giderken başkasıyla hayatıma devam edeceğim dedi. 2 Aydır tanıdığı bir kıza benden daha cok değer veriyor olması cok zoruma gidiyor.