Kızlar eşimin ailesiyle aynı yerde yaşıyoruz. Bayramda benim memleketime gideceğiz. Eşimin ailesinin benim memleketimde yazlığı var. Ancak şoyle bir durum var. Ben kvden pek haz etmiyorum eskiden de ufak tefek olaylarımız olmuştu yazmıştım.
İlk kez aynı evde kalmamız gerekecek. Ama ben eşime şoyle bir teklifle gitmek istiyorum.
Hamile olduğumdan dolayı eşimin anne babasının yanında rahat rahat yatıp kalkamayacağım, gebeliğim ağır geciyor. Bacaklarımda his kaybı ve eklem yerlerimde aşırı ağrılar mevcut. Haliyle ufak yuruyuşler haric genelde yatıyorum.
Annesi de surekli iş yapıp yoruldum diye soylenen birisi. O iş yaparken ben oturunca laf sokacak biliyorum. Daha şimdiden başladı camlar silinecek,her yer silinecek,kim yapacak bu işleri diye soylenmeye.
Bir de annemi aylardır gormuyorum haliyle vakit gecirmek istiyorum. Eşime desem ki ben annenlerin yanında rahatca yatıp kalkamam,ben annemlerde kalayım sen de sizinkilerle kal. O annemlerde kalmaz biliyorum babamla iyi değil araları bir de cekinir. O yuzden ona teklif bile etmeyeceğim. Zaten 3 gun kalacağız. Ama o 3 gunum zehir olsun istemiyorum. Sizce uygun mu bu teklif? Gunduzleri falan birlikte oluruz,bayramda da oyle. Zaten bayramın birinci gunu başka bir şehire gideceğiz eşimle.
NOT: Bu arada eşim kabul eder sıkıntı yok ama uygun olur mu acaba diye sormak istedim. Gerci uygun olmasa da boyle yapıcam sanırım cunku rahat etmek istiyorum.
Teklif Sunuyorumm
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Teklif Sunuyorumm