merhaba arkadaşlar
şu sıralar kafamı cok fazla kurcalayan bir konu var. biraz yardımcı olursanız cok sevinirim.
şoyle ki; 6 yıldır calışıyorum. bu 6 yıllık surede aileme yardım ettim. kendim tek başıma buyukşehirde gecimimi sağladım. aktivitelere katıldım. yurtdışı gezmeleri yaptım. biraz da birikimimi oldu ama cok fazla değil. biriktirdiklerim hep bir şeylere gitti. nişanlanıp ayrıldım. o surecte epey masraf yapmıştım. o nişanı attıktan 2 yıl sonra yeni bir sevgilim oldu onla da evlilik kısmet olmadı. ama ikisiyle de ilişki sureclerimde hep maddi anlamda katkıda bulundum. bu yuzden bu zamana kadar pek bir mal sahibi olamadım. bir de evlenirim. evlendiğim kişiyle evimizi, arabamızı cift maaşla alırız diye duşunuyordum hep. ama yaşadığım o 2 hayal kırıklığı sebebiyle artık erkeklere de guvenim kalmadı. o yuzden kendim bir şeyler almak istiyorum. şu anki maaşım 6900 tl. 6 yıllık krediyle ev (1+1), 2 yıllık krediyle de araba aldığımda 2 yıllık kredi tutarım ayda toplamda 3500 tl oluyor. sizce mantıklı mı? buyukşehirde yaşıyorum. bir de tek yaşayınca biliyorsunuz masraf daha cok artıyor. dışarı cıkılıyor falan epey masraf oluyor. bir de şu donemde her sey o kadar pahalı ki.. bir de bu 6 yıllık surec icinde tekrar bir sevgilim olursa evlilik acısından benim borcum sıkıntı olur mu sizce? ne duşunuyorsunuz?
tek başına 3500 tl kredi borcuna girmek
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- tek başına 3500 tl kredi borcuna girmek