Oncelikle herkese iyi gunler. Başlık icin kusura bakmayın, herkesten ozur dilerim. Ayrıca eleştirecek olan kişiler hakaretvari olmadıkca tum eleştirilere acığım,kadın olduğumuzu hatırlayıp birbirimize daha yapıcı eleştirilerde bulunursak sevinirim.

Yaklaşık 11 ay kadar evvel başımdan cok kotu bir ilişki gecmişti. Hakaret, aşağılama, yalanlar, tehdit vs derken birlikte yaşadığım kişiden ayrıldım ve başka bir şehire yerleştim. O zamanlar yazmışım hatta. Neyse yaklaşık 2 hafta kadar evvel biriyle tanıştım, kariyerli iyi birine benzeyen inanclı bir adam. Benden 7-8 yaş buyuk. Ucuncu kez buluştuktan sonra yaklaşık 10 sene evvel biriyle birkac kez ilişkiye girdiklerini oğrendim. Yalnız ben de bakire değilim ve bunu acıklayamadım oğrendiğim anda. Şimdi vicdani olarak arada kalıyorum, bir yandan acıklamam gerektiğini duşunurken diğer yandan inancları gereği boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini vs duşunuyorum. Onceki ilişkimden kaynaklanan guvensizlikten oturu de kimseye guvenemiyorum ya ilerde iş ciddiye binip ailemle vs tanıştırdığımda bir sorunda beni ifşa ederse ya da evlenince bunu başıma kakarsa diye duşunuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Ne duşunuyorusunuz?