Merhaba. Nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. 9 yıllık evliyim. 5 yaşında bir cocuğum var. Cocuktan sonra bitmeye yuz tutan kari koca muhabbeti. Haftanın 7 gunu işe gitmeler. Her akşam da en erken 10 da gelmeler. Hesap sorunca hakaret bagirma cağırma. Cocuğumu resmen kendim buyuttum. Erkek cocuğunu yıllardır erkeklerin icine erkek berberine kendim goturdum. Millet yazın pazar gunleri karısı cocuğuyla mangal yaparken burnumun direği sizlardi. Evimize bir akşam bir misafir gelmiş degildir aksam gec geliyor diye ya da biz bir yere gitmiş degilizdir. Oğlumu da alıp atlayıp arabaya her akşam parka cay bahcesine gittim yapayalniz. Hep yoğun hep yoğun kendi işi dedim. Saklanan şifreli telefonlar. 13 senelik oğretmenim. Beni o kadar sindirdi ki. Cok soyledim gecelerce cok ağladım. Eve gece yarısı da gelse kalkıp yemegini hazırlayıp ustune kahvesini yapıp iki kelime etsin beni kadın yerine koysun diye bekledim yıllarca. Farkediyordum birşeyler karıştırdığını ama emin olamıyordum. Kendimi biliyordum cunku. Eğer beni aldatıyorsa durmazdım. Yazacak cok.sey var ama takadim yok. Yani en son dua ettim. Birşey varsa allahim onume cıkar dayanacak gucum kalmadi diye. O gunlerden birinde oğrendim yanında calışan kızla sevgili oldugunu. Once başkasından duydum. Sonra olayın ustune gittim. Kızla konuştum itiraf etti. Muattabim kız değil ki benim. Ona en fazla aptal evli adamla ne işin var der gecerim. Vay efendim rezil ederim falan bana gore degil. Benim asıl muattabim esim denen alcaktır. Iki ay oldu evi terkedeli. Kapımda yatti tehdit etti agladi. Donmem dedim. Uc kez karakolluk olduk. Tehditlerine boyum eğmedim. Koruma kararimi ihlal edip yine tehdit etti. Yine gittim karakola. Mesleğimden etmekle tehdit etti, ki sallıyor nasıl yapacak isimde gucumdeyim. Et dedim. Mesleğimden et. Girerim markete kasiyerlik yaparım. Onursuzca yaşamaktansa dedim. Davamı actım. Velhasil paşa paşa geldi anlaşmalı bosanalim madem dedi..bosaniyoruz. bu beni mutlu mu edecek bilmem ama karaktersiz bir yasam surmektense buna raziyim. Işte benim hikayem.