Merhaba Hanımlar,
Cumartesi gunu bir marketin club uyeliğinden bir mail gelmiş. O markette uyelikle alış-veriş yapılınca otomatik olarak mail yollanıyor. Eşim de o gun alış veriş icin dışarı cıktı ama alış verişi başka bir marketten yaptı, o marketten alınan herhangi bir şey yoktu. Gelen mailı acıp baktım alınanlar listesinde sadece 2 kalem var. Birincisi 1 numara bebek maması, 2.si eşimin kullandığı sigara.

Şoyle ki eşim sigara almak icin o markete hayatta gitmez. Kasada cok sıra beklendiği icin, evimize ters olduğu icin ve diğer alış veriş yaptığı markete ters olduğu icin. Yani o bebek maması icin o markete gidilmiş. Biz bebek maması kullanmıyoruz, poşetten oyle bir şey cıkmadı. Ayrıca birine yardım amaclı alması da imkansız, cıkarır parasını verir, girip de markete o mamayı almaz... O kadar da uşengec biridir...

Şimdi ben akşam eve gidince bunu eşime soracağım ama kafam durmuş durumda. Soze nasıl girmeliyim, neler sormalıyım? Bir de o markete gitsem kamera kayıtlarını gosterirler mi? Kamera kayıtlarında yanında birisi var mı, gercekten o mamayı almış mı gormek icin. Ya da markete gittiğimde ne soylersem bana kamera kayıtlarını gosterirler? Acil yardımınızı bekliyorum kızlar...

EDİT: Guncellemeler 14. ve 15.sayfada

En son guncelleme 24.sayfada...