Merhabalar herkese, boşanmak uzereyim. Şiddet hakaret vs vs sonucunda. Ayriyiz, boşanma davası icin gun verilmesini bekliyoruz. Cocuğumu babası ne zaman isterse gonderdim.
Benim oğrenmek istemekteki tek amacım cocuğumu gece veememekten dolayı duyduğum vicdandi, inkar ediyordu ex, yeminler ediyordu. Bayanın kim olduğu ortaya cıktı ve de arkadaşım ve beni tehdit etmeye başladılar( Sağa sola yayıp iftira atiyormusuz, akıl sagligim yerinde değilmiş, cocuğu benden alacakmış, beni buradan gondereceklermis, barisirsam olayı kapatirmis). Arkadaşım ilcedeki emniyete şikayet etti, beni arayip mesaj atıp şikayetci olacağız diye tehdit ediyorlar diye. bende ildeki emniyete cocuğumun anlattıklarını, cocuğumu almakla tehdit ettiğini, durumun incelenmesini istedim. En son aradığında guzelce konuştuk ve telefonu kapattı. Bir saat sonra beni engellemiş. Dun gorduğumde de yuzunu cevirdi, gormezden geldi. Ne oldu anlamadım ve cok sinirliyim. Uyku tutmuyor, bende engelledim ve de gormezden geldim. Şikayetci olmuş ex ve bayan, şahit olarak bana soyleyen bayanı ve eşini yazmışlar. Bana henuz herhangi bir yazı gelmedi, bir cok kisi şikayetci listesinde , ifade verenler olmuş, henuz bana gelen herhangi bir resmi yazı yok. Şaşkın ve ofkeliyim. İnsanlar bu kadar yanar doner nasıl olabiliyor, nasıl onu arkadaş gordum kendime de cok kızgınım
Sinirden uyuyamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Sinirden uyuyamıyorum