Kizlar dusundum dusundum bir yere varamadim. Size bir danisayim dedim. Biraz fikir almaya ihtiyacim var, okuyan ve de yorum yazan herkese simdiden tesekkur ediyorum.
Soyle ki bir arkadasim var, beraberken iletisimimiz guzel. Ara sira birden soguk davraniyor, smaimi oldugum o degilmis gibi, benden cekiniyor ve kaciyor gibi davranislar sergiliyor. Bir neden bulamiyorum. Ama bu durumu dusunup neden diye zaman harcamaktan, moralimin bozulmasindan da biktim.
Elimdeki bilgiler, esi aksi biri, baskin karakter ve kiminle bulusup oturacagina bile karistigini tahmin ediyorum anlattiklarindan. Her ailenin kendi kurallari var bilirim, saygisizlik etmem. Kendi bilecekleri is. Fakat anlamadigim benimle gorusmesine de karisiyor olabilir mi? Ya da kendi mi gorusmek istemiyor. Bazen bir ay gorusmuyoruz bazen hergun. Cocuklarimizi okula birakirken selamlasiyoruz, bazen kaciyor hissediyorum, bazen de beraber vakit geciriyoruz. Ama boyle git gel yapmasi kalbimi kiriyor. anlayisli olmaya calisiyorum ama icten ice bu duruma uzuluyorum. Ne yapmam gerektirigini bilmiyorum. Elimde bi sebep de yok. Birden soguk davraniyor kacamak davraniyor sebebini bilmiyorum. Ona hep faydam dokunmustur, kendi adima cok iyi bir arkadas oldugumu gonul rahatligiyla soyleyebilirim. Ama bu davranisina sebep bulamiyorum. Tahminlerim var ama insanlarin bu kadar kotu kalpli olduguna inanmak istemiyorum. Ne yapmam gerekir, siz olsaydiniz ne yapardiniz. Bana gore hicbir sorun yokken yapiyor bunu. Baska problemleri olur anlarim ama bir zaman sonra insan arkadasina eskisi gibi dvaranmaz mi. Bazen Tekrar gorustugumuzde bana bahaneler soyluyor biliyorum, bana ne yaptigini biliyor ama baska problem vardi ondan oyle davrandim hissi yaratmak istiyor. Anlasiliyor.
Bu duruma daha fazla uzulmek istemiyorum. Gorusmeyin ne onemi var derseniz haklisiniz ama arkadasima deger veiyorum ister istemez, duygulari silmesi kolay olmuyor. Ama bu dengesiz yaklasim tarzindan da cok rahatsiz oluyorum. Size anlatmak istedim..
Arkadaslik meselesi..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Arkadaslik meselesi..