Kizlar merhaba. Bu soruyu kendime son bir-kac gundur soruyorum deliriyormuyum diye.
Onceki konularımi bilen vardır anneler gununde teyzemle olan tartışmamız ve sonucunu. O konunun ustunden gunler gecmesine rağmen hala izleri var ve atamıyorum. Derken gectiğimiz akşam komşumuzun oğlu vefat etti cok genc daha trafik kazasında ondanda etkilendim haliyle
Neyse esas konuya geceyim sorun bu seferde nisanlimin ailesi yani daha doğrusu eltim gecen konularımda bahsettiğim gibi eltim ve annesi tam bir cete. Annesi eltim evlendiğinden beri birlikte yaşıyorlar ve ben onlarla aynı apartmanda oturacağım. Annemin hakkında soylemedikleri şeyi bırakmamışlar gidip yuzlerine soylesemustume yuruyup kavga cıkaracaklar biliyorum. Benim sahipsiz olduğumuda biliyorlar
Yani akraba yonunden. Gecen bize geldiler annem dediki ben kizimin yanına her zaman gider gelirim dedi anneme dediki valla kusura bakma oyle herzaman gelemezsin toplum icinde bende ev benim evim sana ne oluyor dedim bu sefer annesi başladı kukremeye benim kızım oylemi demek istedi sen yanlış anladın. Vs vs.
Resmen kızıyla damadına tapmış. Sadece onlar var bu dunyada. Şimdi siz bana soracaksınız nasıl hala goruşuyorsunuz diye annem eltimin evinde yani annesinin evinde calsandi ev işlerine bakıyordu nişanlımla orda gorduk birbirimizi ama kimse kimseye acılmadı yani ikimiz arasında birşey olmadı.
Sonra kayinpederim beni cok beğendiğini yani terbiyemi falan beğendiğini soylemiş ama ben kesinlikle once okulum dedim allah var o sure icinde tek bir telefon numarası alıp verme bile olmadı nişanlımla aramızda sonra aylar sonra allah nasib etti biz olduk .
Işte o gunden beri bana duşman butun ailesi ve kendisi neden diyorum yok oyle birşey diyorlar ha desemki annem calışanları olduğu icin yakistiramadikar oda değil. Asıl sorum şu kizlar bunlar ana kız surekli arkamdan lafımı ediyorlar ve hergun anlatıyorlar birşeyler buluyorlar . Bugunlerde icime soyle bir sıkıntı duştu aynı apt.da oturcaz değiştirme şansım yok nişanlım caresiz kaldı artık bunlar bana iftira atarmi zarar verirler mi yada ben bunlara arada bu kadar samimiyet varken nasıl mesafe koyarım anası iki dakika ayrılmıyor kızın yanından ve surekli bir kotuleme. Nedenini nisanlimin yengesinden oğrendiğim kadar o ilk gelinmiş ben geldikten sonra o artık sevilmemisben ondan daha fazla secilmişim ama benim surem kisitliymis nasıl olsa beni gonderecekmiş.
Biraz uzun oldu ama inanın sizden başka kimsem yok anlatacak ne olur eleştirmeden bana bir akıl verin ben bunla nasıl baş ederim
Deliriyormuyum?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Deliriyormuyum?