Sizce geri doner mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sizce geri doner mi ?
-
03-10-2022, 00:48:21Sevgili Kadınlar Kulubu arkadaşlarım, bir ilişkim vardı. Ben gel desem gelen, dersten cıktıktan sonra yarım saat gormek icin bile gelirdi. Sevgim vardı ama cok fazla diyemezdim. Ben bazı zamanlar uzerine gidiyordum gercekten. Sonra bir anda tum ilgisini uzerimden cekti. Aramamaya başladı ben de surekli arayıp durdum, bundan bile rahatsız olmaya başladı. Benimle oturup konuşup rahatsız olduğu konuları anlatmak yerine gitmeyi tercih etti. Başka biri olduğunu duşunuyorum. Evine gittim kahvaltı yaptık babasıyla ailesiyle tanıştırdı. Benim berem onda kalmıştı vermesini istedim, buluştuk konuştuk tekrar ve barıştık biriyle konuşuyor musun dedim yemin ederim hayır okuldan arkadaşlarımla konuşuyorum dedi fakat telefonuna surekli bildirim geliyordu. Normalde de gelirdi ararlardı fakat bu kadar değildi. Eve geldikten 2saat sonra bana yapamadığını zorlamamam gerektiğini bitmesini ve yemin ederek bir şey hissetmediğini bana sinirli olduğunu dile getirdi. Bobreklerim de protein kacağı ortaya cıktı tedavi goreceğim ve bu bile bile gitti. Ben de bana ait ne varsa silmesini rehberden sosyal ortamdan kaldırmasını istedim. Silmedi ben ısrar edince numaramı sildi instagramdan hala takip ediyor. Seviyorum, kırgınım, kızgınım, icim de nefret birikti. Sizce bir sure sonra doner mi tekrardan.