Merhaba cok kotu hissediyorum kendimi. Ozunde iyi ama tembel bir kocam var. Gecmiş konularımda anlattım ozet gecmek istiyorum. Kocam banyo yapmaz şu anda bile 2 hafta mı oldu 3 mu artık hatırlamıyorum. Sabah banyo yapacağım dedi az once yorgunum kusura bakma dedi. Bu yuzden ilişkiye girmiyoruz. Evlendiğimizdem beri bir kere oldu o da eh işte. Vajinusmus sorunum oldu cozmeye cok uğraştım ama tek başına olan bişey değil. Doktorun egzersizlerini yaptım sıra eşime geldiği gunden beri ya başı ağrır ya banyo yapmamıştır. Her defasında soz verir ama değişen bişey yok. 6 yıl olacak neredeyse evleneli.
Ozetle artık umudumu kaybettim. Cok seviyorum ama nafile. Aslında belki daha once olurdu ama abim boşandı annem uzuntuden kalp hastası oldu, annem by pass gecirdi. Cok seviyorlar eşimi. Ama dayanacak gucum kalmadı. Bilenlerime kollarıma jilet attım duşunun. Nerdeyse hergun ağlıyorum.
Calışıyorum, maaşım iyi sayılır. Yaşım 36 .
Boşanma aşaması nasıl ? Eşimden para pul hic birşey istemiyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyorum. Zaten yıllarım gitti daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ama şu anda borcum var ve avukata para vermem zor.barodan avukat mı tutmalıyım anlaşmalı olunca ?
Nasıl boşanılır
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Nasıl boşanılır