3 senelik evliyiz ama eşim gercekten artık beni cok bunalttı. Kendisi belirttiğim gibi bencil surekli eleştiren kucumseyen hic bir şeyi beğenmeyen coğu zaman gergin sinirli biri. Ortak noktamız yok. Akşamları şu meşhur Online savaş oyunu oynar tum gece kulaklığını takıp. Ben ise aktif sosyal bir insanım. İnsan ilişkilerini gezmeyi yeni yerler keşfetmeyi sohbet etmeyi kitap okumaya dizi/film seyretmeyi seven bir insanım. Bunların hicbirini sevmez iş dışında evde oturmayı tercih eder. Beraber alişverişe gidelim mi derim beni surukleme avm ye der gecer koşesine oturur. Sinemaya gideriz dışarıda 10 km otemde yurur asla elimi tutmaz. Ozel gunlere karşı alerjisi var. Doğumgunum hep bir sorun olmuştur. Ağzının kenarı ile kutlar başka bişi yok. En son anneler gununde ilk anneler gunum bu sene kutlamadı bile. Cok bozuldum birazda kırıldım. Bir cicek alabilirdi evladımız icin teşekkur edebilirdi. Doğum yaptım bir cicek bşr kutlama bile olmadı. Doğum sonrası cekim yapalım dedik zorla katıldı zorla girdi karelere. Beraber hic foto cekilmek istemez. Hep ben yakalarım bir kare evladımız ile beraber. Oğlumuz ile olan fotosunu koydu hesabında paylaştı. Ama aile olarak olan fotomuzu gormedi bile. Ben artık istenmediğimi duşunuyorum. Tavır aldığımda ise gelip gonlumu alıyor opuyor. Surekli kadınları aşşağılıyor. Trafikte evde her yerde. Bende o zaman patlıyorum o zaman evlenmeseydin benimle katolik nikahı kıymadık. Ayrılabilirsin benden kapı orada diyorum. Yol canım şaka yapıyorum diyor gelip opuyor falan. Ama ben artık cok sıkıldım. Psikolojim bozulmaya başladı. Bir yardım alabilirim. Ne onerirsiniz?