Kararsızlık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsızlık
-
03-10-2022, 00:46:41Eşimle tanıştığımzda birbirimizin gecmişi ile alakalı sorular sormamaya soz vermiştik eski sevgililerimizden hic bahsetmedik o sebeple... doğru bulmuyoruz cunku bitmiş gitmiş yaşananlar orada kalsın kafasındayız 9 yıldır evliyi ve birbirimize hic yanlışımız olmadı... calıştığım iş sebebiyle bircok danışanım var ve sistem atıyor size gelecek olan sizi secmiyor herneyse kapı acıldı birisi girdi bir baktım benim ilk aşkım cocukluk aşkı deyin yani neyse oda şaşırdı tabi cunku birbirimizin hangi şehirde olduğunu dahi bilmiyoruz kotu bir şekilde ayrılmadığıımız ve ailelerimizde tanıştığı icin iş acısından goruşme bitince ayyuzlu yıllar sonra karşılaştık biraz sohbet edelim mi bir kahve ısmarlayayım dedi sorun gormedim tamam dedim gittik oturduk sohbet ettik ailene eşine selam soyle deyip ayrıldık eşime soylesem sorun etmez ama bu seferde eskiye sunger cektik soylemene gerek yok dermi soylemediğimi oğrense kızarmı bozulurmu bilemedim... kararsız kaldım hakkına girmiş olurmuyum ki bilemedim siz olsanız ne yapardınız bu durumda...