Babam parama el koyacak
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Babam parama el koyacak
-
03-10-2022, 00:45:09Merhaba onceden konu acmıştım aynı meseleyle ilgili ustunden nerdeyse bir sene gececek aynı stresle aynı konuyla buraya gelmek zorunda kaldım. 22 yaşında ailemle yaşıyorum ve ailem ev masraflarını kendileri alır harcar ama ben kişisel tum ihtiyacımı kendim karşılarım babam işe giridğimdsn beri (yaklaşık iki senedir) surekli para biriktir paranı harcama diye baskı kurar son aylarda ozellikle bankada ne kadar param olduğunu sormamıştı bugun işe bırakırken sordu ve ben biriken miktarı soylediğimde cok kızdı sen o kadar parayı ne yaptın şimdiye kadar cok birikmiş olması gerekiyordu bilmem ne dedi adama cevap veremiyorsun gecmişte kac defa beni dovduğu de oldu şimdide aynı arabada bağırdı cağırdı en son deid ki yarın bankaya gidip ekstre ni cıkartıp bakıcam bakalım o kadar birikmiş olması gereken para nereye harcanmış acaba dedi sonra da en son kartına el koyucam dedi bende vermicem dedim bana yine bağırdı artık napacağımı şaşırdım adam sanıyo ki hic harcamayım hep biriktireyim geleceğim icin ben napcam bilmiyorum bu olayın stresi altında cok uzuluyorum eziliyorum adamla tartışmaya bile girilmiyor cok mutsuzum annem de bişey yapamaz ona da baskın cıkıyor hayatımı istediğim gibi yaşayamayız şekillendiremiyorum olmek istiyorum sırf bu adamın stresinden baskısından oturu artık dayanamayıp eşyalarımı alıp işyerinde yatıcam artık duşunmuyor değilim kafayı yicem lutfen bana fikir verin yarın bankada bile ustume yuruyebilir ekstreleri gordukten sonra sen makyaja bu para verdin bilmem ne diye
(