Bu yazdan beri devam eden bi ilişkim var, uzaktan yurutuyoruz. Erkek arkadaşım beni cok seven değer veren uzmekten korkan duzgun ahlaklı birisi, ciddi duşunuyor evlilik vs. ben kendimi hazır gormediğim istemediğim icin rafa kaldırıyor muhabbeti. Kısacası guzel giden bi ilişkim var ammaaa velakin;
Kıskanc ne yazık ki... Ki ben de sınırlarıma ve kararlarıma bağlı biriyim mantık cercevesinde duşunup ortak nokta bulmaya calışırım bulamazsam kendi bildiğimi yaparım.
İstemediği şey şu yeni biriyle arkadaş olmamı istemiyor, yeni tanıştığım ve sosyal medyadan beni ekleyen biri yuzunden beni sosyal medya hesaplarından cıkardı gormek istemiyormuş ve şuan konuşmuyoruz tahammulu yokmuş benim birileriyle takipleşmeme.
Bu nasıl bi mantık ben anlamadım, insan sosyal bi varlık asosyal olamam ki, girdiğim ortamlarda sevgilim var diye insanlarla sohbet de mi etmeyeceğim ben ? Bu sene tayin duşunuyorum, yeni bir şehre gidicem ve şimdiden korkuyorum ne sorunlar cıkacak ilişşkimizde acaba diye.
Ve kızlar her onume geleni kabul etmem kimseye takip atmam, tanıyor olmam sohbetimin olmuş olması bence yeterli bir sebep sosyal medyada arkadaş olmak icin, bunu memleket meselesi haline getirip ya ben ya o terazisine koyan 28 yaşında bir adamla ciddi duşunmek sizce mantıklı mı ?