Yeni uyeyim hepinize selamlar. Bu tarz şeyleri arkadaşlarımla konuşmayı sevmediğim icin buraya yazıyorum. Zaten siteyi takip ediyordum birbirinize olan desteği cok beğendiğim icin artık aranızdayım..
Konuya gelirsek universite oğrencisiyim ve okuldan birisiyle tanıştım. Yani o beni gormuş beğenmiş tanıştık dışarıda tesadufen bir kez karşılaşmıştık. Ama mesajla konuştuk baya. Buna x kişisi diyelim. Gecen gun kahve icmeye davet etti. Tamam dedim. Ben ararım dedi. Ben buluşma noktasına geldim hem gec kaldı hem de telefonlarımı meşgule attı. Gelince nedenini sordum. Annemle konuştum dedi.yani birisine sozunuzvarken oturup annenizi arar mısınız bilmiyorum. Hava buz gibiydi biraz yuruyecektik. Cok uşudum dedim napiym uşu biraz dedi.sonra gittik oturduk konu bulamıyoruz konuşacak Bi de boş şeylerde surekli yalan soyluyor. Gunluk şeyleri konuşurken durmadan yalan soyluyor.onun ve benim buyiduğumuz ortamlar cok farklı. Bi şey diyorum cok ters cevap veriyor.Annesi 3 kez aradı bence cok fazla erkek cocuk icin.yanımda gayet acıp uzun uzun konuştu sonra telefonu bana uzattı annemle konuş falan dedi. Sacmalama ne sıfatla konuş am falan dedim kapattı. .Bana hesap sormaya başladı tersledim beni cok sinirlendiriyorsun dedi ellerini falan sıkmaya başladı. Ben de artık kalkalım dedim. Giderken azıcık yuruyecektik surekli dokunmaya calışıyor.sonra dolmuşa binecektik benim yurdum ve onun evine giden dolmuşlar farklıydı. Ben bilmiyordum direk bindim onunla sonra yurda uzak biyerde(ki dolmuş guzergahında yurduma en yakın orasıydı) in burda dedi tek başıma indim benim eve gitmem lazım dedi.Gece 12 de tek başıma yurda dondum yağmurun altında. Şimdi Bi de utanmadan mesaj atıyor
Goruşmek istemiyorum
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Goruşmek istemiyorum