Kızlar p.tesi doğum yaptım. 2 yaşında kızım var. İnanın onun ozleminden yeni bebeği gozum gormedi bile. Kv ile altlı ustlyuz kızım babaannesine baya duskun onlarında istediği o zaten . dışarıyıda cok seviyor kıyamet kopuyor eve gireceği zaman. Neyse konum şu; doğum yaptığım icin kv resmen kızımı benden koşe bucak kacırıyor . Hastaneden eve bugun geldik ve kızım beni gorunce hic bi tepki vermedi kv nin nasıl hoşuna gitti. Kızım kardeşini gorunce sevindi aa bebek canım vs vs dedi ama kv sayesinde sadece 10 dk gorebildi. Dışardan iceri girince direk cocuğu cıkartıyor. sabahta dedi ki gece bizde iyi uyuyor kucuk buyuyene kadar benle kalsın işte dedi. Yok desekte kıskanıyo musunuz vs vs diye diretti. Akşamda gondermedi gonulsuz gonulsuz sordu gonderiyim mi diye gonder dedik yapamazsınız bebeği emzirtmez felan dedi gondermedi. bende eşime 2 kere arattırdım gorumcem yarım saat sonra getirdi geri goturcem diyerek. Goturmek icin cok ugraştı. İnat meselesine dondu artık ve gondertmedim eşime. Bozulmuşlar ama ben yanlış mı yapıyorum kızlar. Gunduz hava zaten sıcak eve girmez parka gotururler gezdirirler akşam da olması gereken yer evi değil mi? Benden kopmuş gibi kızım sanki. Hic ayrı kalmamıştık biz.
10da getirdiler ve şimdi coktan yattı bile şimdilik sorun cıkartmıyor kardeşini cok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .
Buarada ben dogumdayken sağolsun evimi felan temizlemişler . Dun 4-5 ceşit yemek yapıp getirdiler yemek felan yapma diye de soyledi kv bana. O konudada yardımcılar ama bilmiyorum kızımı getirmek istemiyorlar. Hamileyken de ben 4 gozle bekliyodum gelip biraz baksalar da iş yapsam yemek yesem duş alsam diye. En fazla 10 dk oyalayıp getiriyolardı bazen hic goturmuyolardı. Zorlandığımı biliyolardı.
Tabi şu da var ben kızımı eve sokamıyorum. Kv gelse iki dakika bakmaya onu goturmese kıyamet kopar peşine. Kendisi gelmek istemiyor neden bilmiyorum hep boyleydi yeni olan bişey değil. sanırım evde sıkılıyor .
Bende mi tuhaflık var bunlarda mı
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bende mi tuhaflık var bunlarda mı