Merhabalar. 20 gundur konuştuğum biri var. 7 aydır biryer de calıyorum bizim muşterimiz benimle tanışmak istiyormuş ne zamandır. Benim ismimi soyismimi sormuş iş arkadaşıma ekledi sosyal medyadan. 2 defa kahvaltıya gittik dışarda buluştuk ben 26 o 30 yaşında. Bana amacım gezmek tozmak değil niyetim ciddi senin oyle bir duşuncen varsa şimdiden soyle dedi. Bana hep ilerideden bahsediyor evlilikten. Yengesine falan da anlatmış. Gecen gun buluşacaktık o da işten gelmiş yorgun bende iş cıkışı kahve iceriz dedim sonra dedi ki gel bana pizza soyleyelim kahve yaparız sonra. Bende uygun olur mu goren olur yanlış duşunulerler dedim. sonra bana onları sorun etme ama sen bilirsin dedi. Neyse gittim yemek yedik kahve ictik falan hic yakınlaşma olmadı ayrı koltuklarda oturduk. Dun tekrar gittim birşeyler yedik ictik sonra benim dizimde uyumak istediğini soyledi tamam dedim kafasını koydu biraz durdu oyle. Sonra bana sarıldı elimi tuttu falan 1 saat falan sarıldık oturduk oyle. Yanaktan optu sonra yetmedi sanırım artık opuştuk kısa surdu ama. Neyse ben eve geldim ama cok rahatsız oldum. Kendimi kotu hissediyorum daha cok yeniyiz. Kendisine soyledim dun cok hızlı ilerliyoruz sanki dedim oyle haklısın ama anı da yaşamak gerekiyor dedi bana. Hem ciddi duşunup evlilik hemde boyle davranmasına şaşırdım. Sizce evine giderek yanlış mı yapıyorum ?