Hepinize merhaba değerli ablalarım.Uzun zamandır kafamı meşgul eden bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum belki bi nebze icim rahatlar.21 yaşındayım ve onemli sorunlarımdan biri iyi niyetli kendi halinde sakin biriyim ama arkadaş edinemiyorum edinsemde değer gormuyorum hic.Girdiğim her ortamda oyle bulunduğum her yerde oyle nerde hata yapıyorum bilemiyorum ama cok sıkıldım bu durumdan bende artık insanlara verdiğim gibi değer goreyim istiyorum.Bir sure kimseyi takmıyormuş gibi yaptım hep ilk adımı ben attığım icin atmadım kendimi dizginledim kimse konuşmadıkca konuşmadım ama yine de arkadaş edinemedim.Diğer kızlar hemen cevre yapabiliyorken cogu erkekle bile hemen arkadas olabiliyorken bu neden benim icin gecerli olamıyor? Hic kimse beni onemsemiyor. Insanlar surekli ben yokmuşum gibi davranıyor. Bıktım artık bu durumdan lisede yok denecek kadar az arkadaşım vardı zaten onceki konularımda anlatmıştım orta okul ve lisede akran zorbalığı yaşadım dışlandım hor goruldum tum okul tarafından hic sesimi cıkaramadım.Universiteye sadece bi donem gittim yurttada kimse benle arkadaş olmadı universitedede 4 kişilik bi gruptuk ama diğer 3 kişi kendi aralarında daha yakındılar bana mesafeliydiler mesaj atsam goruldu bırakırlardı ben sormasam asla sormazlardı.İyi niyetliyim kimseye zararım yok ama ailedede değer gormuyorum ve cok sıkıldım bu durumdan şimdi kendine değer ver diyeceksiniz ama onu bile nasıl yapacağım bilmiyorum yıllarca ozguvensiz bir bireydim..