Gorumcemi anlayamıyorum
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gorumcemi anlayamıyorum
-
03-10-2022, 00:42:28Merhaba arkadaşlar. Kısaca durumdan bahsedeyim. Benim gorumcem yeni evli ve mutlu değil sanırım. Bu konuları benimle pek paylaşmazlar. Ben de sormam. Fakat surekli baba evinde kalıyor. Mutsuz gorunuyor. Mesele bu değil. Ben herkesin mutluluğunu isteyen biriyim. Bu aralar gorumcem bana surekli herkesin yanında benim annemin kıymetini bil. Senin yerinde olmak isterdim gibi şeyler soyluyor. Fakat buradan ifade edemediğim bir şekilde, yuzunde bir kotu niyet, fesatlık ifadesi oluyor. Benim de eşimle ve ailesi ile bazı sorunlarım olmuştu. Hatta cok uzun zaman once de değildi. Bunu bilmesine rağmen sanki kimsenin bana değer vermesini istemiyormuş gibi bir tavrı var. Gorumcem evlenmeden once hic boyle tavırları yoktu kızlar. Şimdi ise mesela bir kek yapsam herkesin icinde beğenmediğini soyler. Bir eşyamı gorsun hemen eleştirir. Ama takıntılı gibi de beni taklit etmeye cabalıyor. Kucuk bir ornek vereyim, ben bir ceket almıştım. Kendisi de kaban almıştı. Benimkini gorunce kabanini aldığı yere gidip ceketle değiştirmek istemiş. Mağaza değişim yapmamış. Birkac gun surekli onun icin gergin ve yuzu asıktı. Bu nasıl bir durum sizce? Acıklaması nedir, ben kendi kafamda birleştirip bir anlam veremiyorum..