Ben kacarak evlendim.Iki yıldır evliyiz.Bir evin bir oğlu eşim.bende tek gelinim.Kayinvalidem genc daha kirkli yaşlarında.Memleketten annem gelmişti ama kacarak evlendik ya ilk kez geliyor evime ve gelir gelmez ertesi gune kayinvalidemi yemeğe davet etti.Fakat misafir annemdi ve asıl yemeğe davet edilmesi gereken annemdi.Neyse bir hafta sonra annem gitti ve biz kayınvalidemlere caya gittik eşimle.Kapıyı actı yuzume bile bakmıyor direk mutfağa gitti.Sesimi cikarmadm.Sonra arkasından bende mutfağa gittim.Annem gitmiş falan dedi bende Evet gitti anne keşke o gitmeden bir caya davet etseydin dedim.Yemeğe davet edecektim de yok param yoktu falan filan ne alaka ya.Bu başladı ben iyi bir kaynanaym nankor sun sen keşke gelmeseydin falan bende actım ağzımı Hayır değilsin ağzın cok bozuk etmediğin kufur yok falan diye.kayinbabam kayınvalide mi tutuyor eşim de beni sac baş girecektik az kalsın.Bu kavga bitti bir hafta sonra ameliyat oldu ben gitmedim hic.Iki ay gecti aradan ben eşimle ayrılma noktasına geldim hem soru. Annesiydi hemde ben bir kafenin mutfağında calisiyorum diye işten cıkmamı soyledi bende cıkmadım sonra bir ay ayrı kaldık şimdi geri barıştık.Fakat kayınvalidem bana cok kinliymis.Kadın durup durup Nefret ediyor benden.Bence beni sevmemesinin en buyuk sebebi.Ben 21 yaşımdayım ama bilinenin aksine yaşıma gore biraz fazla maharetliyim baklava mantı herşeyi acarım falan.Ve sanırım o beni kiskaniyor.Kayinbabam beni cok sever Allah razı Olsun ama kayinvalidem nefret Ediyor benden.Kayinbabam benimle ilgili iyi birsy soylese kadın adama o kadar ters bakıyor ki.Şu bir gercek eşimle annesini kıskanıyorum.Ama seviyorum yinede kayinvalidemi.Sadece istiyorum ki laf sokmasın.Bir de uyanık Kimsenin olmadığı yerde sokuyor lafı guya oğlu kocası duymasın diye.Gecen ramazan bayramı ben kayinvalidem kayinbabam eşim ve gorumcem arabaya binip koye gideceğiz.Ne mi oldu.Eşim arabayı kullanacak gecti direksiyonu basina yanına ben oturamadan kaynanam gecti yanına.Sonra mecbur ben arkaya gectim kayinbabam da arkaya gecti.Araba biraz ilerledi kayinbabam gec kızım one dedi kayinvalidem arkaya gecti ben one.Ya hep benimle cekişiyor.Bazen dua ediyorum ben neden bu Kadar nefret edemiyorum kin tutamıyorum diye.Guzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.