Tanıştıktan uc ay sonra bir erkek para ister mi ya? Saf arkadaşım da vermiş hemde oyle boyle değil 1000€ Yani 7.000 tl bir şey yapıyor. Sen malmısın dedim. Ney iş annesi babası işte kalabalık yapıyor diye evde istememiş ve yalnız yaşıyor, boşluktaydım ve tek ilgi gosteren sevgi gosteren beni ayakta tutan insan bir o dedi. Arkadaşım epey sorunlu, okb hastsı ve Borderline belirtileri var. Bu adam da işte buna ilgi gosterince hemen kapılmış aslında eğitim icin birlikte calışıyorlardı ve adam buna acılmış, hayır demesine rağmen peşini bırakmamış arkadaşımın. Seni profesorumle tanıştıracağım vs doktora tezini yazarsın onda, birlikte calışmalar yaparız diye kandırmış. Tezini benim saf arkadaşıma yazdırmış hemde 20-30 sayfa. Birde uzak mesafe ilişkisi 2-3 saat ve hep arkadaşım onun ayağına gidiyor. Tanışma sitesine kayıtlı olduğunu gormuş bu adamın ayrıca başka kadınlara slm yazıp acık resimlerini incelediğine şahit olmuş. Başka bir kadın arkadaşını ise “ileriye donuk bir ilişki mi” diye sorduğunda bu adam “bakalım ne olacak” yazmış oysaki ona ciddi ilişkiymiş aşkından oluyormuş gibi yapmış. Yani ikili oynuyor bu adam dedim. Bu kadınlar kim diyince eski sevgilim, peşimi bırakmıyor da demiş ve arkadaşım fake profil ile o kızın ağzını yoklamış fakat kız bu adamı tanımıyor ismini bile duymamış. Bu herif sağlam pabuc değil dedim ayrıl dedim kopamıyorum istiyorum bende ayrılmayı diyor. Duygusal bağımlı hale gelmiş. Adama hem guvenmiyor hemde ilişkiyi surduruyor ve kızın duygusal bağımlılığını kullanıyor. Sana tezimden ornekler okutacağım ama illa buluşmamız lazım vs diye diye buluşmuş ilk başta boyle boyle kandırıp ilişki başlatmış.ve bu tezin internetten kopyalandığını anlamış arkadaşım. Yanı kendi felan yazmamış kesinlikle sahtekar. Banane ki diyemiyorum cidden uzuluzyorum sahiden iyi bir arkadaşım saf bir kız. Ona nasıl akıl versem? Annesinin babasının haberi bile yok, doktora yapıyor sanıyorlar bunu. Bu adamdan nasıl koparım diyor