Yine huzursuzum tabi burda aldım soluğu.
Konum aynı kişi ile ilgili. Ozet geceyim. Aylar onceden ayak ustu tanışıp kendisini unuttuğum 2 -3 ay once tekrardan tanıştığım biri var. Bunun bana ilgisi olduğunu once arkadaşım anladı. Fakat sorun şu ki uzun ilişkiden cıkmış aylar once. 6 ay falan oluyor. Ondan sonra ilk kez heyecanlanmış arkadaşıma itirafı bu yonde. Benle tanışmadan hemen once barışmak istemiş ama kız barışmamış. 20 gun sonra falan da benden etkileniyor. Ben başta bunu ciddiye almadım. Acılmasın diye kactım hatta olabildiğince. Ama sonra iyi zaman gecirdiğimizi benim yanımda heyecanlandığını fark ettim.İlgimi cekmeye başladı. Gectiğimiz 20 gun once falan acıldı bana. Ben olumlu ya da olumsuz yanıt vermedim. Acıkcası araya zaman girsin istedim ki eskisini silsin kafasından.
Bu bana acılana dek surekli arar sorardı. Sonrasında bana senden bir şey goremiyorum, benle konuşmak istemiyor gibisin demeye başladı. Benim ona inanmadığımı biliyor.
Gecen konu acmıştım yazmıyor diye.
Ailemin yanına gittim 1 hafta. Ailenle az goruşuyorsun seni daraltmak istemedm senden bekledim ama senden bana tek mesaj bile gelmedi. Bu sefer bekleyeyim dedim. 100 kere yazdım bir kez yulini goreyim. Ama yok yazmadın dedi. Bir kere yazdım ya dedim onda da amacın laf sokmaktı yazmadın ki gerci ona da şaşırdım ya nasıl yazdın diye dedi.
Sonra arkadaş ortamında buluştuk başbaşa buluşma ne zaman olacak dedi. Ben ona bir konuda kızmıştım. Mesele uzun giremiyorum. Buluştuk ya işte dedim hem ben senin ustunu cizdim deyiverdim ama şakaydı gercekten. Sonrasında yine goruştuk başbaşa olmasa da. Hatta kıskanclığı falan belli etti yine. Bakışlarını baya derin gordum bu kadar derin hissetmemiştim. Aşık oldum dese inanırdım yani. Ama yok konuşmalarımız az . Gecen gece hikayeme yazdı ne yaptığımı sordu. Sonra hmm anladım tarzında kısa cevaplar. Yazıyor gorunup sildi tek cumlede bıraktı hatta. Tripli misin diye sordum orada hata mı ettim bilmiyorum.
Hayır dedi. Tamam dedim. O da emoji attı.
Kusura bakmayın uzun anlattım.
Sorum şu . Bu cocuğa yazmalı mıyım? Tecrubelerinize gore yanıtlar mısınız?
Kendisi beni bir arkadaştan cok kıskanıyor. Ona takık. Beni biriyle kıskandırmak istedi başta ben rest cekince uzak durdu. Kendince fedakarlık yaptığını duşunuyor.
Ne dersiniz ne yapmalıyım ?