Merhaba duğune 1,5 ay kaldı butun eşyalar alındı sayılır, en son bir ev kalmıştı. Onu da yavaş yavaş araştırmaya başlamıştık. Buraya kadar arada ufak surtuşmelerde olsa halletmiştik. Ama şu ev meselesinde ipler kopma noktasına geldi. Şimdi iki hafta once başlayıp gerginlikle devam eden bir surec nasıl oldu onu anlatacağım.

her iki tarafta bize yardım etmek icin cevreye sorup ev aramaya başladık. Nişanlımın başka bir ilcede calışacak ben merkezde olacağım. Her ikimizinde yol sorunu cekmemesi icin ortak bir yer aramaya başladık. Boyle 5 , 6 eve falan baktık ve icime sinmedi. Annemin gosterdiği evler ulaşım acısından biraz sıkıntılı olacağından kabul etmedim. Kv de mustakil evler gosterdi tamam yola yakındı ama ici cok fenaydı. Eski tip evler gibiydi o yuzden beğenmedim. En son gectiğimiz hafta iki ev var dediler birini annem birini kv bulmuşlar tanıdıklardan. İki eve de bakalım dedik. Annemin dediği ev anayola uzaktı ama yinede fena değildi. Onların dediği yere gittik mahalle arasında akrabalarının olduğu bir ortamda 4 katlı bir ev ama sağı solu ev dar bir sokakta evin ici yine eski adam bir boyasını yaptırmış yeni yaptım icini diyor. Yani orayı da beğenmedim ama nişanlım cok beğendi. Ama ben ve annem beğenmedik. Asıl olay şimdi başladı. Nişanlım tutturdu o ev olsun diye ben istemiyorum beğenmedim dedikce o ev olacak diye diretti. En son bir ev daha bulduk tamam biraz uzak ama yine de merkezi bir yerde ulaşım acısından ikimizde sıkıntı yaşamayız. Bu yeri de o istemedi evi daha gormeden olmaz dedi. Dedim bir bak ondan sonra karar verelim. Bu tutturdu yok. Neyse zor bela kabul etti gibi ama o eve bakıp oteki beğenmediğim evi tutarız demeye başladı. O arada be işten izin aldım hem onun tartışmasını yapıyoruz hem nikah icin işlemler var onu yapmaya başladık. Ben kan falan verdim ama araba da tartışıyoruz. Tartışma konumuz annem. Annem de eve bakmaya gelecek onun tartışmasını yapıyoruz. Neyse aldık annemi iş yerinden eve bakmaya gittik ama bunun suratı yerlerde. Annem bir şey soruyor zorla cevap veriyor falan. Ben de haliyle gerildim. eve gittik ama iceri girerken gonulsuz girdi ev mustakil iki katlı birinci kat ama zemin gibi değil yuksekliği var sağı solu bahce cok şirin bir ev ben cok beğendim ama nişanlım beğenmedi. Ama eminim beğenmediğinden değil sırf annemin inadına yaptığı belliydi.

Annem e sen ne duşunuyorsun beğendin mi diye sordu. Nişanlımla yarım ağız bakarız diye geciştirince orda kıyamet koptu. Annem de ya bu ev olur yada her şey biter dedi. Nişanlımda dışarda araba vardı cekti arabanın icine oturdu biz orada kalakaldık. Ev sahibi ben annem ve bir oğretmen geldi bu evi oneren. Biz oylece orda kaldık. Ben o anın verdiği şokla bir şey diyemedim cunku o tepkiyi beklemiyordum. O araba da biz bahcede bekliyoruz annem de o gitsin biz hocayla gideriz dedi ve o gitti. bizde hocanın arabasıyla eve donduk. Şimdi uc gun oldu hala ne bir mesaj ne arama yaptı. Cumartesi ailesi gelip konuşulacak Kv bir mesaj at dese de icimden gelmiyor artık. Şimdi ne olacak bilmiyorum her şey hazırken bitecek mi?