Eşimin aile akrabalık ilişkileri pek iyi değil herkes soğuk ama gorumcemin kızı(18 yaşında) kızımı beni filan sever gelir bize.aynı mahalledeyiz. Gorumcem aşırı soğuk suratsız biridir pek iletişimimiz yok. Gecen yaz gorumcemin kızı geldi annesinin calıştığı (ilk kez calışıyor hayatında enişte ilk kez izin vermiş) okuldaki mudurle ilişkisi olduğunu ağlayarak anlattı. Telefon şifresini bildiği icin annesinin telefonda ne haltlar yediğini gormuş ekran goruntulerini almış gosterdi filan. Baya ileri gitmişler. Kıza cok uzuldum durumu baya kotuydu annelik gormemiş annesindn ama babam duysa ikisini de oldurur diye babası icin cok endişeliydi. Dayısına yani eşime anlatmamız gerektiğine ikna ettim eşime anlattım abisiyle konuştular. Bi bahaneyle gorumceyi bize cağırdık akşamına, hesap sordular ona. Gorumce evli adam evli boylarınca cocukları var. Biz kızından değilde mahallede bi arkadaştan duyduk telefonunu incelettik filan dedik cocuklara baskı yapmasın diye. Zaten kızı da uni sınavına hazırlanıyordu. Eşim işten cıkarttı ablasını mudure tepki gostermediler enişte anlamasın aile faciasına donmesin olay diye. Enişte işkillendi baya kimse acık vermeyince bişy demedi artık konu kapandı.
Şimdi de benzer haltları enişte yerken yakalanmış gorumcemin kızı anlattı iki gun once. Evli bi kadınla goruşuyormuş. aileden başka bilen yok gene. Boşanma lafı her kavgada geciyormuş ama gorumce babaevine donmemek icin kesinlikle boşanmak istemiyormuş. Aksi bi kayınpederim var. Gormcemn bi mesleği yok maalesef. Evde huzur yok kız panik atak hastası oldu hatta psikoloğa ben goturdum aile olarak cok cahiller cocuklarını duşunmeyen insanlar. Cocukalrı boşanmalarını istiyor bıkmışlar huzursuzluktan.

Benm gorumceyle iletişimim yok onunla hic bu konuları konuşmayız. Eşime durumu anlattım o da abimle konuşalm filan dedi ben konuşmasını karışmasını istemiyorum bende karışmak istemiyorum artık siz olsanız ne yapardınız?? Kızı da bzden bşy yapmamızı bekliyor gene