Merhabalar
Arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde oturuyorum. Aynı apartmandayız. Cok sıkıntı yaşadık ve yaşıyoruzda. Daha once kiraya cıktık ama kayınvalidemin bu yuzden hastaneye duşmesi sonucu malesef geri donduk. Daha once konu acmıştım.
Eşim tekrar taşınmak taraftarı değildi ama sağolsun kayınvalidemin kaynanaliktaki cıtayı evereste taşıması ve eşiminde şahit olması sonucu tekrardan taşınma kararı aldik. Kendisi şu anda siz cıkarsanız kalp krizi geciririm modunda neyse..
Sorum şu. Eşim tekrar kiraya cıkalim diyor. Eger kiraya cıkarsak aynı semtte kalacağız.
Ben ev borcuna girme taraftarıyım. Zaten evlendiğimizden beri abuk subuk ailesinin para yedirmesi sonucu anca bir araba alabildik. Kendi evimiz olsun istiyorum. Arabayı satsak kendimizi zorlasak evin 1/3 parası cıkıyor. Ancak ulkenin ekonomisi de ortada. Eşim ya daha kotu olursa işten cıkarılursam ne yaparız diyor. Kotusunu duşunuyor. Normal şartlarda hesap yaptık şu andaki maaşi ile beş yıl kadar bir zamanda evin borcu biter cokta zorlanmayız. Ama ya işten cıkarsa hep onu duşunuyor.
Piyasadan cokta anlamıyorum acıkcası. Sizce bu donemde ev borcuna girilir mi yoksa kira mı mantıklı?
Bu donemde ev alinir mi?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bu donemde ev alinir mi?