Selamın aleykum cok uzun ama cok onemli
Ben kaynım eşim kayınvalidem yaşıyoruz.. 2 sene once oturduğum şehirden başka bir şehire gittik taşındık oraya bir ev kiraladık . Eşim ve kaynım iş kurdular bu doların yukseldiği zamanlarda iflas ettiler inanılmaz bir borc icinde kaldılar. Sonra biz eşimle Oturduğumuz şehre geri donduk.. arkamızdan kaynım ve kayınvalidem geldi burda iş kurmaya ne kadar cabalasalarda nasip olmadı bir turlu.
2 hafta olmadı kaynım hastalandı vefat etti allah cennet mekan eylesin.
Bugun eşimin cooookkk onceden bir tartışmadan cıkan kavgada mahkeme eşime de diğer tarafa da ceza vermiş. 2 gun oldu tutuklandı.
Ne yapacağımı şaşırdım elim kolum bağlandı 2 tane cocuğum var allahtan buradaki evimiz kira değil ama iş kurmak icin gittiğimiz şehirde hala kiralık evimiz duruyor eşyalarımı getiremedim kira verilecek 2 ay oldu nakliye sordum cok pahalı herneyse konu bu da değil...
Şirkette yetkili olarak kaynım yarısından 1 fazla olarak ortak herşey borc harc onun ustune ben bunu nasıl oderim eşim ceza evinde eli kolu bağlandı bana bi akıl berin beynim durdu en az 100.000 borcu var 3-5 olsa neyse kalmasın kimsenin hakkı kimsede calışır oderim lakin 2 cocuğum var bu sene okula başlayacak bir tanesi ne amcasının vefatından ne babasının ceza evinde olduğundan haberi var icimi dokmek ve akıl almak istedim allah evlatlarınızı ve sevdiklerinizi size bağışlasın Allah ’a emanet olun