Herkese merhaba iyi geceler dilerim.
Kafam cok karışık. Aslında bayadır karışık ve bu durumdan daha once bahsetmiştim burada.
Bu sanırım bir ic dokme..
Eylulde 4 senesi dolacak bir ilişki yaşıyorum. 25 yaşındayım muhendisim ve 1 senedir calışıyorum. 26 yaşında 7. Sınıf muhendislik oğrencisi olan biri ile birlikteyim. Bu sene bitiyor okulu.
Sevgilimin okulu bitirmesini bekledim senelerce.Okulu uzatırken dil oğren hallet staj ayarla gibi pek cok fikir sundum. 3 ay once dil kursuna başladı ve tum gun evde olmasına rağmen bunun icin şimdiye kadar hic bir caba gostermedi . Ve bu sorumsuzluklari beni ilişkiden soğutmaya başladı. Artık onumu gorememeye başladığımı farkettim. Okul bitene kadar musade et cok dikkat edeceğim dedi sonuc hala aynı.
Haftada 2 gun okula gidiyor. Okul cıkışı akşam arkadaşları ile goruştu iftar sonrası oyun oynayacağız dedi ve nerdeyse 3 saat oyun oynadı. Bunda ne var diyebilirsiniz bencede normal ama artık gozume batıyor. Bunu farkettim.
Akşam hic goruşemedim ve gozume battığı icin tartıştım. Sen durmadan mesaj atmamı bekliyorsun dedi. Insan 3 saat boyunca 5 dk telefonu eline alamaz mı diye kendime sebepler buldum tartışmak icin. Ama ben biliyorum ki o oyun oynadığı icin hırslandım.
Şimdiye kadar hic taktik pesinde koşmadan yaşadım ilişkimi. Hep doğal davrandım. Ama goruyorum ki ya birşeyler dank etmeli kafasına ya da bu ilişki bitmeli.
Tabiki onceliğim dank etmesi. Bu yuzden nasıl bir yol izlemeliyim.
Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum
Herşey gozume batıyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Herşey gozume batıyor