18 yaşındayım. 8-9 ay once bi ilişkim bitti başka bi kız yuzunden. Aldatılma değil ama beni bırakıp ona gitme mevzusu oldu. Cok yara aldım cok kırıldım ama atlattım. Yaklaşık 2 aydır da bi cocukla tanışıyoruz. Hafif hafif flortleşmelerimiz başlamışken bu cocuğun tercih edildiğim kızla yakın arkadaş olduğunu oğrendim. Neyse ben bişey demek istemedim ama kız durduk yere konuştuğum cocuğu sorguya cekmiş, niye bunla konuşuyosun aranızda ne var gibisinden. Şuan ilişkisi de yok zaten kızın, beni biraz rahatsız etti bu durum konuşma bence o kızla artık dedim cocuğa. Demez olaydım, sırf bu yuzden kavga ettik ve konuşmuyoruz. O "o benim 2 senelik arkadaşım" dedikce ben de aynı kişi yuzunden tekrar birini kaybetmek istemediğimden inatla konuşma dedim. Sonunda da sinire geldim biz bir daha konuşmayalım dedim ve tamam yazdı
Yanlış mı duşunuyorum bilmiyorum ama ikinci defa farklı şekillerde olsa da aynı kişiye yenilmek cok kanıma dokunuyor. Canımı sıkıyor. İcim daralıyor. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Aynı ortamdayız, okullar aynı.

mellifluous da ne kıskancmış deyip daha cok havalara girsin istemiyorum... Ama ne yapacağımı şaşırdım artık, inanın cıkmazdayım